Також слід врахувати, що не всі гравці роблять Злиття чи не всі Злиття, а вибірково. Що їм тоді робити 2 тижні, протягом яких іде злиття, а їх цікавлять інші герої? Вони будуть призивати з уламків під х10, якщо є для них цікавий герой протягом ось цих додаткових х10)
Самі вірете в те що написали ? люди невиконують злиття тільки тому що НЕМОЖУТЬ А ТІ ЩО МОЖУТЬ
НЕ ВИКОНУЮТЬ ТОМУ ЩО НЕВІГІДНО !
У 2020 Рці я практично будучи новачком зміг виконати 2 підряд ідучих злиття на Брогні а потім на Аотара, так було не просто але зробив, а тепер в мене ак значно сильніший а я неможу зробити і одного злиття ! ЧОМУ ! ДИВНО !
1. Одне злиття триває приблизно 2 тижні, потім 2 тижні перерва між ними. Звісно, якщо ти вернувся в гру під кінець одного злиття, то протягом 30 днів ти побачиш загалом їх два (кінець одного і початок другого).
2. Можливо не повіриш, але з 2020 року, коли ти закинув гру - не всі закинули її, а з'являлись нові і нові гравці, і зараз дуже багато тих, хто грає роками. І вони за 2-3 роки не мають багатьох конкретних героїв, які б дуже хотіли, щоб покращити проходження тієї чи іншої локації гри. Нові гравці зазвичай пропускають х10, бо як ти сам кажеш їм вигідніше х2, бо треба ще багато різних і більше шансів вибити там. Я сам пропускаю більшість х10, окрім тих коли роблю злиття, під усіх не вгадаєш з х10, комусь треба одне, комусь інше, тому кожен чекає своє.
3. Чому ти вирішив, що має бути порівну х2 і х10? Кількість х2, наскільки я розумію, ще з 2020 року не змінювалась і відбувається так, як вище пояснили інші. Героїв значно додалось з 2020 року, а під х10 їх більше шансів отримати, якщо гарант по компенсації вже близько чи якщо з сакральних, то частіше можна зловити навіть потрібних епіків. В тебе ж не забирали чи зменшували можливість відкриватись під х2, а просто зробили більше подій призову - що має бути однозначно краще для всіх. Під що хочеш - під те і відкриваєшся, не хочеш - не відкриваєшся. Вперше зустрічаю людину, яка скаржиться, що додають забагато можливостей отримати щось, при тому не змінюючи можливостей, які були до цього і цій людині вони підходили🙂
Х2 на Темні уламки так само або й може важливіше для новачків, ніж на Прадавні, тому що більшість героїв з яких можна зробити анкіл саме з них випадають, а зробити команду на високу складність Владики демонів стоїть на високому пріоритеті з самого початку гри, бо це джерело тих самих уламків, рубінів, книг і т.п. Х2 на сакрали теж для новачків важливі, бо перші сакрали отримують досить швидко з кампанії, випробувань, місії і отримати якогось крутого легендарного героя, який може дуже посилити акаунт вища саме під х2. Не варто їх недооцінювати.
В злитті завжди є 1 масовий призов х10 і 1 турнір поповнення колекції з якимось х2 (за винятком деяких і то там дають можливість закривати не усі). З 2020 року з'явилось багато різних джерел отримання уламків, в тому числі Темних і Сакральних, тому злиття відбуваються не лише під х2 на сині, а під кожен тип уламків. Щоб грати на результат в цій грі, то треба вміти розподіляти ресурси правильно - наприклад, не призивати героїв під усі х2 і х10; не витрачати енергію на усі турніри і події, бо тобі її не вистачить на щось дійсно корисне (злиття, події і турніри з особливими нагородами, кланові турніри), навіть якщо купляти набори.
Ну що ж для особливо обдарованих почнем з матиматики : Злитя на Гнута відбувалось з 3 - 19 . 07
а злитя на Еміка з 3 - 17 . 08 тобіш перерва між злиттями не повних два тижня навідміну від того що хтось писав про два тижні , при неважкому підрахунку 2 повних злиття пройдуть протягом 45 днів
ще раз 45 днів і два повних злиття на легендарних героїв ! а скільки Х 2 на сині уламки відбулось за цей періуд ? АЖ 1 ЯКЕ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАВТРА ! то яким чином я середньо статистичний гравець в теперішніх
умовах маю виконувати івенти на злитя лег. героїв кли всі мас призови в основному під невигідний Х 10 де треб відкривати купу уламків і отрімувати дулю ! де набрати таку купу уламків ?