Грандмайстер! Ты чудувище. Когда ты уже успокоишся и поймёш чего хотим мы?
Сколько лет продолжаеться наше противостояние? Ты неприклонно выставляеш против нас препятствия в виде непреодолимых чудовищ и ламаешь нас на старте своего пути. Делаешь из ветеранов войны в посмешище. И не даёшь своим новым рабам не единного шанса на успех.
Чего только не делают с нами твои выродки. Обглатывают, взрывают, выжигают и даже переманивают на свою сторону чтобы предать своих же друзей. Только в этом мире так. Только под твоей властью.
И вот то, чего мы все так долго ждали, свершилось. Непойми что, ты выложил против нас. Ракеты против стрел. Лазеры против магии. Искуственный интелект против плоти. И всё что мы смогли выставить против этого, это он сам. Как и всё в этой мире - всё что хочет тебя уничтожить, прекрасно уничтожает себя само. Нужно только выдержка и терпение. И со временем, души каждого из нас станут полноценными. И мы сможем ринуться снова в бой.
Но на долго ли? А, грандмайстер? Каковы твои дальнейшие действия?
P.S. С уважением, Ваш...
Grandmaster! You are a monster. When will you calm down and understand what we want?
How many years does our confrontation go on? You relentlessly set up obstacles against us in the form of insurmountable monsters and break us at the start of your path. You make a laughing stock of war veterans. And you don't give your new slaves more than a single chance of success.
What do your geeks do to us. They swallow, blow up, burn out and even lure to their side in order to betray their own friends. Only in this world it is. Only under your control.
And now, what we have all been waiting for is finally here. Don't understand what you laid out against us. Rockets versus arrows. Lasers against magic. Artificial intelligence against the flesh. And all we could put up against it was himself. Like everything in this world - everything that wants to destroy you, perfectly destroys itself. It just takes endurance and patience. And over time, the souls of each of us will become complete. And we will be able to rush into battle again.
But for how long? Ah, Grandmaster? What are your next steps?
P.S. Sincerely yours...
Грандмайстер! Ти жахіття. Коли ти вже заспокоїшся і зрозумієш, чого хочемо ми?
Скільки років триває наше протистояння? Ти неухильно виставляєш проти нас перешкоди у вигляді непереборних чудовиськ і ламаєш нас на старті свого шляху. Робиш із ветеранів війни у посміховисько. І не даєш своїм новим рабам жодного шансу на успіх.
Чого тільки не роблять із нами твої виродки. Оковтують, підривають, випалюють і навіть переманюють на свій бік, щоб зрадити своїх друзів. Тільки у цьому світі так. Лише під твоєю владою.
І ось те, чого ми всі так довго чекали, відбулося. Хтозна що, ти виклав проти нас. Ракети проти стріл. Лазери проти магії. Штучний інтелект проти плоті. І все, що ми змогли виставити проти цього, це він сам. Як і все в цьому світі - все, що хоче тебе знищити, чудово знищує себе само. Потрібна лише витримка та терпіння. І з часом душі кожного з нас стануть повноцінними. І ми зможемо кинутися знову у бій.
Але чи на довго? А, грандмайстер? Які твої подальші дії?
P.S. З повагою ваш...