??
Hello ind Tai Aad.
If you have any question please elaborate it , don't just spam with those symbols, ok ?
Thank you for understanding and wish you a nice day !
Hello ind Tai Aad.
If you have any question please elaborate it , don't just spam with those symbols, ok ?
Thank you for understanding and wish you a nice day !
Hello sir. I don't want to create spam. .
"?" I sign this because. I am not understand upendersholanki message and image.
В мене є питання до розробників коли додадуть домініони Веора а то ми столицю прокачали повністю ще 2 роки назад, хочеться або нових домів Веора контент з пк версії або якісь нові будівлі в столиці так як багато альянсів вже прокачали свої столиці на макс і медальки альянса теж. Чекаю на відповідь)
Hello Мольфар , i am sorry , for the moment there aren't plans for that !
I wish you a nice day !
Ще одне питання стосуються Йотунів. у мене 16 рівня лазарет який повертає 30% військ захисту і 50% атаки, в характеристиках Нетленних все добре вказано при втраті там 100 некрів тобі повертають у лазарет половину а от у Йотунів вказано що теж повертає 50% втрат але коли я їх ставив на тайник з демонами то мені повертало лише 30% від втрат. чому так? І це стосується столиці тим що я в основному ними дефлю столицю і хочу знати скільки мені повернуть 30% 50% чи взагалі 20%?
Ще одне питання стосуються Йотунів. у мене 16 рівня лазарет який повертає 30% військ захисту і 50% атаки, в характеристиках Нетленних все добре вказано при втраті там 100 некрів тобі повертають у лазарет половину а от у Йотунів вказано що теж повертає 50% втрат але коли я їх ставив на тайник з демонами то мені повертало лише 30% від втрат. чому так? І це стосується столиці тим що я в основному ними дефлю столицю і хочу знати скільки мені повернуть 30% 50% чи взагалі 20%?
Лорде, якщо я правильно зрозуміла ваше питання та мова йде про деф. війська, то повертатися повинно 30% згідно з характеристиками вказаними у Лазареті.
From two days. I continuously try to upgrade my league fortress at level 17 but fail. Also spend 130+ k sapphires. 😂😂😁🙏🙏👏👏
Hello ind Tai Aad. , can you be more specific , with more details please ??!!! Do you have all the conditions for upgrade your fortress ? Did you upgraded it or not yet ?