Всі Категорії

Обмен героев

Обмен героев

Пошук
23 груд. 2024, 16:4123.12.24
28.11.21
436

Обмен героев

Очень бы хотелось, чтобы Плариум произвел оптимизацию пула героев!

Я имею ввиду, что устаревшие чемпионы могут быть удалены из игры и обменены для игроков-владельцев на новых героев (список может быть небольшим, тут главное принцип) или на ресурс (рубины, серебро, осколки....).

Обмен можно было бы произвести через "Лагерь" чтоб не плодить локации в Бастионе.

Также, после увеличения числа мификов, можно было бы навсегда избавиться от редких персов, заменив их на эпиков (опять же, небольшой список) - или просто поменять редкость героя (повысить) если многие захотят оставить его (ХСки, Мученицы, Ренегатки как пример).

Надеюсь на понимание, ведь цифровой мусор не нужен никому.

Перегляди
10
Коментарі
6
Коментарі
FreezyModerator
23 груд. 2024, 19:2023.12.24
21.04.22
245

Привіт. Таку пропозицію навіть не розглядатимуть. Кожна рідкісність героїв відіграє певну роль у грі. Чи всі герої дуже хороші? звісно ні, але якщо не маєш хороших, то іноді приходиться використовувати які є. 

Також якщо всі будуть хорошим, тоді ніхто не буде хорошим. В жодній грі немає такого, щоб усі герої були топ, такий принцип геймдеву, щоб гравці мали якусь ціль, досягнення якої не просте, але реальне. Якщо зробити, так як ти кажеш, це значно спростить гру, а Рейд позиціонує себе як хардкорна гра, тому це не варіант.

25 груд. 2024, 18:138 днів
28.11.21
436
Freezy

Привіт. Таку пропозицію навіть не розглядатимуть. Кожна рідкісність героїв відіграє певну роль у грі. Чи всі герої дуже хороші? звісно ні, але якщо не маєш хороших, то іноді приходиться використовувати які є. 

Також якщо всі будуть хорошим, тоді ніхто не буде хорошим. В жодній грі немає такого, щоб усі герої були топ, такий принцип геймдеву, щоб гравці мали якусь ціль, досягнення якої не просте, але реальне. Якщо зробити, так як ти кажеш, це значно спростить гру, а Рейд позиціонує себе як хардкорна гра, тому це не варіант.

Категорічно не згоден. Негодним героєм ніхто не грає, він займає місце на складі. Від того буде він чи ні нічого не зміниться. Також обмін героїв вже давно є: за допомогою жетонів життя. Зайву копію визволяєш та потім замість їх декілька береш іншого перса - з фіксованого переліку. 

Так що моя пропозиція тільки покращить те що вже є.

Хоча якщо вам більш до вподоби цифровий мотлох, хай буде все як є. 

FreezyModerator
29 груд. 2024, 01:085 днів
21.04.22
245
Лекс_1964UA

Категорічно не згоден. Негодним героєм ніхто не грає, він займає місце на складі. Від того буде він чи ні нічого не зміниться. Також обмін героїв вже давно є: за допомогою жетонів життя. Зайву копію визволяєш та потім замість їх декілька береш іншого перса - з фіксованого переліку. 

Так що моя пропозиція тільки покращить те що вже є.

Хоча якщо вам більш до вподоби цифровий мотлох, хай буде все як є. 

Я можу навести декілька прикладів дуже непопулярних легендарних героїв, які мають нішеве використання в тих чи інших ситуаціях. Також вони отримують зміни з часом і стають актуальними, глянь на Опардина, одна з найтоповіших команд на Химеру з ним зараз. Обмін героїв лише для легендарних героїв, яких не так легко отримати, як епічних чи рідкісних, якщо дати можливість і їх обмінювати, тоді це занадто спростить гру для середньостатистичного гравця, оскільки Легендарних героїв можна буде купити за рідкісних героїв, яких просто можна фармити в Кампанії.

"Спростити", не завжди означає "покращити" і в цьому випадку саме так.

Збільшується кількість героїв - збільшується кількість джерел їх отримання, тому, на мою думку, якщо видалити "непотрібних героїв"(яких, я впевнений, кожен може визначити по різному) та замінити їх наявні копії у гравців на ресурси, збільшить шанси на сильних героїв, у всіх вони будуть, втрачається їх цінність і унікальність акаунтів, гра втратить свою цікавість, оскільки у всіх будуть однакові "топові" герої. Гра з хардкорної перетвориться на казуальну, яких вже є безліч і без цього.

Спочатку видалимо непотрібних героїв, тоді непотрібні артефакти низької рідкісності і рангу, а тоді - гру через 2 місяці, бо маєш топовий шмот і героїв, контент проходиться за місяць.

29 груд. 2024, 19:294 днi
28.11.21
436
Freezy

Я можу навести декілька прикладів дуже непопулярних легендарних героїв, які мають нішеве використання в тих чи інших ситуаціях. Також вони отримують зміни з часом і стають актуальними, глянь на Опардина, одна з найтоповіших команд на Химеру з ним зараз. Обмін героїв лише для легендарних героїв, яких не так легко отримати, як епічних чи рідкісних, якщо дати можливість і їх обмінювати, тоді це занадто спростить гру для середньостатистичного гравця, оскільки Легендарних героїв можна буде купити за рідкісних героїв, яких просто можна фармити в Кампанії.

"Спростити", не завжди означає "покращити" і в цьому випадку саме так.

Збільшується кількість героїв - збільшується кількість джерел їх отримання, тому, на мою думку, якщо видалити "непотрібних героїв"(яких, я впевнений, кожен може визначити по різному) та замінити їх наявні копії у гравців на ресурси, збільшить шанси на сильних героїв, у всіх вони будуть, втрачається їх цінність і унікальність акаунтів, гра втратить свою цікавість, оскільки у всіх будуть однакові "топові" герої. Гра з хардкорної перетвориться на казуальну, яких вже є безліч і без цього.

Спочатку видалимо непотрібних героїв, тоді непотрібні артефакти низької рідкісності і рангу, а тоді - гру через 2 місяці, бо маєш топовий шмот і героїв, контент проходиться за місяць.

ось воно: "контент за місяць"! Тому обмін потрібно ограничити середнячковими героями, які потрібні будуть лише на Сінтраносі. Те й буде компромісом. Та напрямки рідких на легендарок я НЕ пропоную міняти зовсім. До того же потрібен якийсь стімул розвивати епіків замість лег. Його нема.

Приклади потрібних героїв невисокої рідкості: ХС та Кріодан на хард-лаву, Геомант на Хімеру, Хаск на Гідру....

Я ж їх не буду обмінювати, це ясно? А видавати мені на обміні нових топ лег типу Ксі-мена чи Ноель то вже ВИ не захочете :) тому пул героїв прийде у норму за деякий час, тим більш можна ограничити обмін 1 перс у місяць на акк. 

Поміркуйте, може теж щось спаде на думку задля балансу. Ось в мене вже давно на складі є роздягнуті епіки типу Звір жаху, Хордин, Клодд, Легіонер та інші. Ну навіщо вони на лейт-геймі? Обміняв би разово 4 цих недо плюс якийсь ще рес та забув. Вам жаль мені за них якогось Кровопивцю видати чи Ногдара?! Я ж на таких легах увесь контент не пройду аж ніяк. 

FreezyModerator
29 груд. 2024, 20:394 днi
21.04.22
245
Лекс_1964UA

ось воно: "контент за місяць"! Тому обмін потрібно ограничити середнячковими героями, які потрібні будуть лише на Сінтраносі. Те й буде компромісом. Та напрямки рідких на легендарок я НЕ пропоную міняти зовсім. До того же потрібен якийсь стімул розвивати епіків замість лег. Його нема.

Приклади потрібних героїв невисокої рідкості: ХС та Кріодан на хард-лаву, Геомант на Хімеру, Хаск на Гідру....

Я ж їх не буду обмінювати, це ясно? А видавати мені на обміні нових топ лег типу Ксі-мена чи Ноель то вже ВИ не захочете :) тому пул героїв прийде у норму за деякий час, тим більш можна ограничити обмін 1 перс у місяць на акк. 

Поміркуйте, може теж щось спаде на думку задля балансу. Ось в мене вже давно на складі є роздягнуті епіки типу Звір жаху, Хордин, Клодд, Легіонер та інші. Ну навіщо вони на лейт-геймі? Обміняв би разово 4 цих недо плюс якийсь ще рес та забув. Вам жаль мені за них якогось Кровопивцю видати чи Ногдара?! Я ж на таких легах увесь контент не пройду аж ніяк. 

Чому має бути стимул розвивати Епічних героїв замість Легендарних? Вони нижчої рідкісності, їх значно легше отримати, вони не мають бути сильнішими за Легендарні. Та і є стимул розвивати Епічних та навіть Рідкісних героїв - це Сінтранос та Секретні кімнати в Судній Вежі. В Сінтраносі використовується дуже багато різноманітних Епічних героїв, понад сотню, а деякі з них навіть по 2 копії. А також у майбутньому буде нова складність Міста, де, я припускаю, будуть ще складніші умови й потрібно буде ще більше різноманітних Рідкісних і Епічних героїв.

Кровопивцею в Облозі в енд-геймі (6 Ліга, топ 500 клани) вбили нашу команду Несмертної Орди з 2 Сифі, Ротоса, Скелета, а ти кажеш, що ним контент не пройдеш) Він може виявитись ключовим у деяких ситуаціях, а якщо б його не було, то хто-зна чи вбили б ту команду. Те саме стосується Ногдара. Зараз вводять в гру героїв Єдності фракцій, тому Ногдар із Арагазом зараз може бути сильною синергією, особливо в Облозі.

В Облозі із 3 рівнем Цитаделі з'являються нові умови для Застав, такі як: Лише Епічні герої, лише Рідкісні герої. І там з'являється можливість реалізації тих Рідкісних героїв, яких більшість гравців навіть би не розглядали для прокачування.

30 груд. 2024, 16:463 днi
28.11.21
436

Ясно. Але. Навіщо дуже багато видів рідкостності персів?! Три віда міфіки+лега+Епік хвате. Чи зробить героїв ще й божественного уровню.  А одинички взагалі торомозять гру. У 2020 році це було нормою, зелені герої. А щас?! Товпа лег та вже кучка міфіків! Зовсім інша ситуація. Гра розширилась. Тому трохи мінуснуть персів у акках це непогано. Ще питання про епіків: мені приблизно з 15 синіх шардів зайшло три Урсіна Снігоступа!!! Навіщо це?! Предновогодня акція?! Ну не буду його піднімати я :(