Всі Категорії

Початок та закінчення дати турнірів (також кланових турнірів)! Обговорення! Осудження! Пропозиція!

Початок та закінчення дати турнірів (також кланових турнірів)! Обговорення! Осудження! Пропозиція!

Пошук
19 черв. 2023, 19:4519.06.23
04.02.23
3

Доброго дня пані та панове!

Цей пост присвячений всім гравцям хто втратили необмежену кількість виграних призових місць (перше та друге місця протягом злияння та 1, 2 та 3-тє призові місця протягом остальних турнірів) саме через те, що турніри закінчувались в їхній нічний час, проте для інших гравців цей час був далеко не нічним.

Суть полягає в тому що, для таких країн як Північна Америка, Південна Америка, тощо мають такий часовий пояс, що турніри закінчуются потягом нічного часу (у мене приблизно від 2 до 4 ранку). І коли гравець витрачає свої ресурси, досягає першого місця в турнірі і щасливо іде спати, то наступного ранку він просто напросто посилає всіх гравців та й самих розробників на небо шукати зірки, тому що його просто напросто скинули до 3-4 місця, ще й з мізерною різницею трунірних балів між третім та четвертим чи другим та третім (для турнірів з злиянням) місцях. Це дуже неприємно.

Тепер з цього випливає наступні питання та осудження:

Чому завжди новий день починається в одинаковий час (в 8 вечора по часовому поясі - (UTC-05:00) Східний час (США та Канада)), а турніри - в різний час та ще й в нічний для деяких країн. До того ж закінчення турнірів ніколи не відбувається в нічний час для країн Європи!

В кожному турнірі беруть участь 100 гравців. Чому в турнірі попадаються гравці з різних часових поясів? Як висновок, гравці у яких денний період на момент закінчення турнірів мають значну перевагу у взятті призових місць, навідмінно від тих у кого нічний період (ВІДСУТНІСТЬ МОЖЛИВОЇ КОНКУРЕНЦІЇ)!!!

ПРОПОЗИЦІЇ

1) Зробити початок та закінчення турнірів та подій в один і той же час (кількість днів може бути різною). 

Так як НЕМОЖЛИВО обрати час протягом якого гравці з всіх країн будуть мати денний період, тоді випливають наступні пропозиції.

2) Чергувати час закінчення усіх турнірів та подій. Ділимо 24 години на два, і дістаємо різницю часу між двома послідовними турнірами. (Приклад: протягом злияння спочатку іде турнір Лавового рицаря який закінчиться в 12 годині дня, після чого іде наступний турнір Дракона, який закінчиться в 24 годині ночі). Таким чином гравці з різних куточків світу МІНІМУМ зможуть мати номальну конкуренцію протягом одного турніру!

3) В турнірі беруть участь 100 гравців рандомно вибраних грою. Пропозиція вибирати цих 100 гравців з одного часового поясу (розумію що з VPN це буде складно зробити, тому ця пропозиція для мене досить спірна). Таким чином навіть якщо турнір буде закінчуватись протягом нічного часу, то всі гравці будуть в одинакових умовах.

ТАКОЖ ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ КЛАНОВИХ ТУРНІРІВ.

У мене усе. Спасибі усім за увагу та час. 

Перегляди
6
Коментарі
2
Коментарі
20 черв. 2023, 05:5920.06.23
30.05.20
358
1) Зробити початок та закінчення турнірів та подій в один і той же час (кількість днів може бути різною).  

На даний момент це і реалізовано в грі. 

2) Чергувати час закінчення усіх турнірів та подій. Ділимо 24 години на два, і дістаємо різницю часу між двома послідовними турнірами. (Приклад: протягом злияння спочатку іде турнір Лавового рицаря який закінчиться в 12 годині дня, після чого іде наступний турнір Дракона, який закінчиться в 24 годині ночі). Таким чином гравці з різних куточків світу МІНІМУМ зможуть мати номальну конкуренцію протягом одного турніру! 

Перевага є тільки в тому випадку, якщо ресурси 2-х гравців нескінченні, якщо у вас значно більше ресурсів (наприклад, енергії), то вам не важко буде зробити на 1-2к очок більше, ніж у суперника, щоб 100% гарантувати собі перемогу.

3) В турнірі беруть участь 100 гравців рандомно вибраних грою. Пропозиція вибирати цих 100 гравців з одного часового поясу (розумію що з VPN це буде складно зробити, тому ця пропозиція для мене досить спірна). Таким чином навіть якщо турнір буде закінчуватись протягом нічного часу, то всі гравці будуть в одинакових умовах. 

У цьому разі в турнір потрапляють усі гравці, які перебувають на 1 сервері (а сервер у гри всього 1), які підбирають за особливими параметрами, наприклад за рівнем. Усі мають на час турніру однакову кількість часу, я розумію, що деяким гравцям буде незручно, однак завдання не "обігнати в останній момент", а зробити якомога більше очок за час турніру.

ТАКОЖ ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ КЛАНОВИХ ТУРНІРІВ. 

Тут також, підбір йде тільки за очками, які були набрані на попередньому КВ. Завдання клану зробити найбільшу кількість очок за 48 годин.

26 черв. 2023, 21:2326.06.23
04.02.23
3

Дякую за відповідь.

Проте я не згідний з деякими відповідями.

1) Турніри та події не закінчуються в одинаковий час! ( Наприклад, станом на сьогодні Турнір Арени та Дракона закінчаться через 17 годин 30 хвилин, а Турнір Тренувань - 22 години та 40 хв,  і де ж тут одинаковий час закінчення турнірів?) 

2) Oто ж бо. Звідки дізнатись чи у другого гравця нескінченні ресурси чи ні. Звичайно не важко на 1-2 к очок більше зробити, проте опонент не спить, на відмінно від мене на момент закінчення турніру, і він звичайно ж буде переганяти , а я тим часом буду неактивним в цей момент. Гравці різні бувають - деякі немають ніяких запасв на складі, а деякі мають багато, і 100% вони не будуть витрачати повністю всі свої ресурси (так як треба лишити частину на клан війни, інші турніри, тощо).

Я лише  хочу щоб час закінчення хоч якихось турнірів зробили не протягом ночі, та й усе, бо це несправедливо!

3) Якщо тривалість турнірів та кланових війн одинаковий, то хіба ж важко просто взяти і пересунути час закінчення турнірів на пару годин?