Всі Категорії

аккаунтаккаунт

Завантаж RAID: Shadow Legends
Щоб перейти до мобільної версії гри, скануй QR-код
Щоб перейти до мобільної версії гри, скануй QR-код

аккаунт

Пошук
7 квіт. 2025, 19:5907.04.25
07.11.19
8

аккаунт

доброго дня! В моєї соклани трабла з входом у гру, цілий день заходила з компа все було норм, ввечері схотіла зайти з планшета але не дало, спочатку писало що не той пароль, вона намагалась змінити його через "непамятаю пароль" але письмо так і не прийшло, при созданні тікета в підтримку просить ай ді. але вона його не памятає тому тікет не створюється, а тепер пише що вже не той імейл :( підкажить бдлск що робити, я їй передам

Перегляди
18
Коментарі
7
Коментарі
AlexUA_KhModerator
8 квіт. 2025, 04:5708.04.25
11.02.20
1903

Вітаю, це проблема технічного характеру, тому окрім Підтримки ніхто не зможе допомогти.

Треба робити тікет за посиланням https://raid-support.plarium.com/hc/uk/requests/new

Можна без ігрового id, але потрібно їй зазначити клан в якому аккаунт знаходиться і нік, щоб агент зміг ідентифікувати аккаунт. 

Головне описати суть проблеми, а агент уже сам запропонує рішення. Мені здається їй потрібно змінити і пошту і пароль для надійності.

8 квіт. 2025, 05:4208.04.25
07.11.19
8

дякую за відповідь! їй вдалось зробити запит до підтримки, там мабуть бот відповів що звяжуться за 48 годин, то ж чекає.

В неї і двофакторка і фейсбук підключені і нічого не допомогло :( акк з 2019 року, каже сум аж до сліз

9 квіт. 2025, 16:0909.04.25
07.11.19
8
AlexUA_Kh

Вітаю, це проблема технічного характеру, тому окрім Підтримки ніхто не зможе допомогти.

Треба робити тікет за посиланням https://raid-support.plarium.com/hc/uk/requests/new

Можна без ігрового id, але потрібно їй зазначити клан в якому аккаунт знаходиться і нік, щоб агент зміг ідентифікувати аккаунт. 

Головне описати суть проблеми, а агент уже сам запропонує рішення. Мені здається їй потрібно змінити і пошту і пароль для надійності.

підкажить будь ласка а підтримка взагалі працює? я без наїзда просто цікавлюсь. бо вона каже що їй відписався тільки бот, а 48 годин про які він написав вже майже скінчились і поки що нема ніякого двіжу.

AlexUA_KhModerator
9 квіт. 2025, 17:1409.04.25
11.02.20
1903

Підтримка працює і розглядає заявка у порядку черги. Обробка заявки може зайняти більше 48 годин, якщо наразі високе навантаження на Підтримку. 

Треба чекати відповідь, від себе скажу, що бачив випадки коли і 3, і 5, і 7 днів розглядали заявку гравців.

9 квіт. 2025, 17:1909.04.25
07.11.19
8

зрозумів, дякую за відповідь

11 квіт. 2025, 13:0011.04.25
11 квіт. 2025, 13:09(відредаговано)
07.11.19
8
AlexUA_Kh

Підтримка працює і розглядає заявка у порядку черги. Обробка заявки може зайняти більше 48 годин, якщо наразі високе навантаження на Підтримку. 

Треба чекати відповідь, від себе скажу, що бачив випадки коли і 3, і 5, і 7 днів розглядали заявку гравців.

доброго дня! Підтримка їй відповіла, та прохає що б вона назвала точний місяць та рік коли створен аккаунт, ну рік то понятно, але ж місяць?!  де це можно подивитись? Як що б мене таке запитали  яб навряд чи відповів.  От в мене є тільки дата приєднання до форума, та я не впевнен що то є дата створення акка. І це мається на увазі акк "пларіум" чи акк під "рєйд" Бо до рейда вона грала в іншу гру від пларіум

AlexUA_KhModerator
11 квіт. 2025, 14:3011.04.25
11.02.20
1903
Танос

доброго дня! Підтримка їй відповіла, та прохає що б вона назвала точний місяць та рік коли створен аккаунт, ну рік то понятно, але ж місяць?!  де це можно подивитись? Як що б мене таке запитали  яб навряд чи відповів.  От в мене є тільки дата приєднання до форума, та я не впевнен що то є дата створення акка. І це мається на увазі акк "пларіум" чи акк під "рєйд" Бо до рейда вона грала в іншу гру від пларіум

Доброго, страндартна процедура верифікації аккаунту від підтримки, нічого страшного.

Відповідайте на питання як можна точніше, не хвилюйтесь, якщо точно не пам'ятаєте, так і кажіть, головне бути відвертим і не приховувати нічого, тим паче не намагатися вгадувати слушні відповіді.