Всі Категорії

Підтримка відданих гравців на нулі!

Пошук
24 листоп. 2024, 09:5024.11.24
12.12.19
0

Підтримка відданих гравців на нулі!

Доброго дня усім,

хочу поділитись своєю історією. Граю я уже 5 років, від виходу гри в реліз. Дотримувався всіх правил гри, допомагав розробникам з контентом.

Одного дня, зловмисники взламали мій акаунт, не дивно, бо за ці роки я мав сильних героїв, після чого за допомогою підтримки я відновив доступ до свого акаунту, але за тиждень отримав знову бан.

Як я догадуюсь, зловмисники і надалі продовжували спроби взламати мій акаунт, скаржились в підтримку...і пларіум вирішили не розбиратись, і забанили мій акаунт за підозрілі дії.

Протягом місяців я старався доказати що це справи зловмисників, але мене ніхто не чує.

Ось так по хамськи ставляться до відданих гравців, які віддали сотні годин грі, привели багато людей в рейд, задонатили тисячі в гру.

Надіюсь це прочитають люди, які зможуть мені допомогти відновити свій акаунт!

Перегляди
16
Коментарі
2
Коментарі
FreezyModerator
24 листоп. 2024, 18:1224.11.24
21.04.22
290

Привіт. Підтримка просто так не блокує акаунти, ймовірно вони мали вагоміші причини, ніж просто спроби взламу, особливо після того, як ти довів, що він твій і тобі відновили доступ.

Якщо ти пробував продавати свій акаунт і вони отримали вагомі докази цього, то це могло бути підставою блокування акаунту. Оскільки це заборонено Угодою користувача.

Також допомогти відновити доступ може лише Підтримка, а тут лише модератори, які ніяк не впливають на розгляд заявок Підтримки.

24 листоп. 2024, 13:1224.11.24
17.11.24
4

уменя тоже на почту пришло собщения хтота питался зайти на акаунт с Естоний  ну ето бил нея мило неминял нечого неподтверждал и я несног зайти на акаунт ввожу мило пароль просит доп код двуфакторки я ийо неподключал доступа к етим кодам нету уменя. Пишу в поддержку с 15.11.2024 ответа нету акаунту почти 4 года тоже много персов пройденего контента ресурсов и влитих денег на донати вобще нереагируют некак за стока дней пробивал пароль сменить на мило приходит силка на востановления все миняю ну зайти также немогу просит двуфакторку