Всі Категорії

Базар Групової Арени

Базар Групової Арени

Пошук
FreezyModerator
27 листоп. 2024, 23:222 днi
21.04.22
220

Базар Групової Арени

В цій статі короткий аналіз Базару Групової Арени для гравців Срібних та Золотих Ліг. Тут пораховано кількість злитків, які можна отримувати, та які ресурси можна купити на них. Також бонусом в кінці є порівняння ефективності жетонів Групової арени за рубіни із енергією для Підземель для Турніру Кланів.

i

Предмети Бронзових ліг

i

Предмети Срібних ліг              

i

Предмети Золотих ліг

*Зеленими числами позначено кількість днів відновлення.

Кількості Зливків, які можна отримати у різних Лігах Групової арени

i

*Зливки за лігу отримуються після оновлення Групової арени і даються відповідно до ліги, в якій ви були до, а не куди перейшли після оновлення.
** Червоним порахована кількість, якщо докупляти щодня 1 мішок жетонів Групової арени за 15 рубінів. 

ЩО КУПЛЯТИ?

Срібні ліги 

i

В Срібних лігах варто купляти ресурси виділені зеленим кольором, в сумі за 28 днів це обійдеться в 44 400 зливків, що можуть дозволити собі гравці навіть у Сріблі І лише з 20 жетонами на день.
Далі за надлишок зливків рекомендую купляти ресурси в такому пріоритеті як зазначено в таблиці виділені жовтим, але це вже кожен вирішує індивідуально для себе. що йому більше потрібно, можливо хтось вирішить зробити запас зливків на майбутній перехід в Золото чи просто, якщо не завжди є час витрачати усі жетони, то щоб було достатньо зливків. Ресурси виділені жовтим обійдуться сумарно у 21 800 зливків за 28 днів, що можуть собі дозволити гравці із Срібла ІV, якщо по 20 жетонів в день, але якщо по 30 - то всі. (44 400 + 21 800 = 66 200).
Ресурси виділені червоним не рекомендую брати, вони відносно дорогі та менш корисні. 

Золоті ліги 

i

В Золотих лігах на ресурси виділені зеленим потрібно в сумі 97 600 зливків за 28 днів, за 20 жетонів в день це зможуть дозволити собі гравці лише з Золота ІV, тому починаючи з Золота І вже потрібно докупляти 1 мішок жетонів щодня на необхідні ресурси, або відмовлятись від атрибутів, тоді вистачить суто на ці ресурси.
Щоб купляти ще ресурси виділені жовтим, потрібно додаткові 46 800 зливків за 28 днів (сумарно 144 400 зливків за 28 днів), навіть з 30 жетонів в день це можуть дозволити гравці лише Золота ІV, але враховуючи жетони, які купляють для Турнірів Кланів, та відмовившись від Елю досвіду, Срібла та Курок 3* (тоді сумарно потрібно 126 800 зливків), гравці з Золота І зможуть дозволити собі купляти Легендарний том зразу ж після відновлення.
Ресурси виділені червоним важко купляти на постійній основі, оскільки надлишок зливків дуже малий, тому не рекомендується, бо відносно дорогі та менш корисні.
З власного досвіду скажу, що мені вистачало на купівлю всіх ресурсів постійно, окрім Легендарного тому навіть в Золоті І. Легендарний том я купував раз у 3-4 місяці приблизно. Зараз, перебуваючи у Золоті ІV, я повністю купую усе виделіне зеленим та жовтим як тільки оновлюється. 

Порівняння кількості очок Турніру Кланів в Підземеллях та жетонів Групової арени за рубіни 

i

Отже, з власного досвіду можу сказати, що в Сріблі ІІІ та ІV досить важко зливати багато жетонів під час Турніру Кланів. В цих лігах я купляв буквально лише по 2 мішки в день (в понеділок ввечері на вівторок, у вівторок, у середу), хоч, як видно з таблиці, вигідно купляти 5 і 6 мішків у цих лігах відповідно, тому що команди мало атакують і важко опускати рейтинг. В Золоті І мені було нормально зливати по 3-4 мішки (хоч в теорії 7 мішків вигідніше за енку) у перервах між іншими активностями у грі. В Золоті ІV я купляю по 6-7 мішків на Турнір Кланів з Особистими нагородами та 3-4 мішки – на звичайний, хоч ми бачимо в таблиці значно більшу кількість. Це допомагає компенсувати пропущені дні, якщо не було часу та/або накопичити певний запас (на ту ж рамку, якщо хтось бажає).

Чому я не купляю більше, хоч це все ще вигідно? Я б міг зливати і більше, хоч це вже важче, бо так активно не зливають тобі рейтинг в дефі, але, по-перше, Турнір Кланів зараз не основна кланова активність, тому мій клан рідко зливає ресурси "в нуль" (витрачені ресурси не окупляться), а, по-друге, це час, потратити 10 жетонів зазвичай довше, ніж пробігтись в Підземеллях (Павучиха/Аль-Наме/Акуморі) кілька разів. Ну і для порівняння, бо в таблиці не вказано — очки в Підземеллях за 1 рубін — (130 енки/40 рубінів)*(800 очок/40 енки)=65 очок/рубін. 

Перегляди
1
Коментарі
0