Вітаю, мені недавно випав перший людожер на акаунт і я знайшов в інтернеті анкіл через соло людожера і тенасіла. Все зібрав по швидкості, і стани летять куди потрібно, але з 11 до 16 хода боса анкіл падає. У мене людожер і тенасіл наносять удар саме перед 2 масовим ударом і вони від нього помирають. Я вже все перепробував, але підозрюю що проблема в бонусах швидкості з Live-арени(12). Може хтось підказати чи є якась табличка або формула як ця швидкість впливає на створення анкіла?
Вітаю, якщо ти посилював бонус швидкості на КБ через бонус локацій, то звісно у тебе швидкості вищі ніж в гайді. Ти можеш побачити реальну швидкості героя у вкладці параметри і вибрати локацію Володар демонів.
Якщо скинеш швидкість своїх героїв, я занесу їх до калькулятора і подивлюсь її допуски для кожного героя в пачці.
В гайді було сказано про 288+, але при 288 у мене не виходило, тому я по 1 швидкості додаю але все гірше виходить.
Може додавання швидкості із зала локацій не цілочислене? Чи може через сети швидкості виходить швидкість яка округлюється в більшу або меншу сторону?
i
Анкіл в цілому ну дууже на тоненького, всі швидкості повинні бути точні до 1.
На 6 і 5го кб:
1. Людожер - 288+ реально будь яка
2. Теннасіл - 185 - 190
3. ДД - один рівно 178, а інший 179-180. (178 і 178 працює лише на 5му КБ)
4. Заргала (станоприймач) - 117-120.
===============
Якщо один з ДД - 239, то Теннасіл рівно 192.
===============
При ДД 178 і 179 ротація правильна, анкіл запускається на 6-му ході, Людожер ходить останнім перед АОЕ 1 босса, закриває команду Невразливістю, перед АОЕ2 босса він і вся команда робить 1 хід і все ще залишається під захистом, переод станом босса Заргала має Невразливість від Людожера, все правильно.
i
У тебе зараз, з однаковими швидкостями на ДД, ротація (судячи по калькулятору) така:
i
Тут у тебе останнім ходить вже Ксеноморф, Людожер ходить 2 рази перед АОЕ 2 босса, через що бонуси злітають з цих героїв, вони не захищені, ротація не правильна, бо герої помруть, як кінчиться ХП.
================
Висновок: додай одному з ДД +1 швидкість і ротація буде працювати правильно.
Якщо після цього все одно буде ламатися, запиши будь-ласка відео бою, завантаж на Ютуб і прикріпи сюди посилання на відео, я розберу повну посліджовність ходів і подивлюсь де і що руйнує бій.