Всі Категорії

Допоможіть з павучихою

Пошук
3 груд. 2025, 06:02Вчора
20.08.19
4

Допоможіть з павучихою

Доброго дня! Допоможіть будь ласка з підбором команди на павучиху 20лвл. 

Ну і раз уже будете переглядати героїв, то можливо щось підбирете на КБ (на команду анкіл я не надіюсь, бо за 6 років у грі, так і не отримав героя з нормальним блоком шкоди) тому просто порадьте сильну команду

І ще будь ласка підкажіть чи актуальний страхолюд? Чи є зміст заливати в нього м'ясо?

i

i

i

Перегляди
2
Коментарі
5
Коментарі
AlexUA_KhModerator
3 груд. 2025, 08:50Вчора
11.02.20
2121

Вітаю на павучиху: 

Сиція - урон від випалювання здоров'я, хотілося б книги в А3, але можна і без них

Холодне Сердце - урон від ХП босса + скорочення шкали ходу босса

Небіжчик - павучки будуть нансити урон йому, а не команді завдяки пассивці, краще його одягти в сет кам. шкіри.

Цих героїв в цілому достатньо, але можна ще додати наприклад Драху, щоб оживити союзника, якщо хтось помре. Також можна додати Ренегатку, але я її не бачу, тому на роль перезарядки навичок можна поставити Графиню Лікс.

Страхолюд вже не актуальний герой.

Щодо анкілу, ну взагалі є варінти з одним Людожером.

Такий варіант с Мумією:

Ось стаття у Дедвуда https://deadwoodjedi.com/speed-tunes/mummyman/

Також на ютубі народ викладує інші варіанти:

Ловець+Людожер

або такий варінт

А якщо без анкіла, то тут скзати важно щось типу звичайної швидкісної:

- Резельварг - постійний бонус швидкості, аура + штраф паразит (можна не одягати сет крадіжки життя на команду)

- Армстронг - заповнення шкали ходу + штраф паразит, для більшої стабільності.

- для віживання можна поставити або мавзолейника або Небіжчика

- Калалітус - штрафи (захисту+слабкість+атаки - ключові на боссі) + урон

- Ніндзя - урон

Чим швидша команда тим краще.

Але треба це все тестити, можливо вносити корективи, бо команда не шаблонна.

3 груд. 2025, 10:45Вчора
20.08.19
4

Дякую за відповіді! 

Тільки ще декілька уточнень:

1. Можливо я не до кінця розумію механіки накладання штрафів...  Сиція герой сили! Павучиха 20лвл елемент духу, тобто вона не зможе накладати випалювання на павуків ефективно! Те саме щодо драхи, чому саме вона? Якщо є скіла або юдекс (знову ж таки, можливо я не враховую якихось механік).

2. Виходячи з вище вами написаного м'ясо рекомендовано залити в людожера? Бо це є моє наступне запитання. Хто з моїх епіків має самий більший потенціал? 

3 груд. 2025, 10:50Вчора
20.08.19
4

І стосовно КБ. Я всіх б'ю однією командою, ось такого складу. Не бачу кого замінити, і на кого? Чи це взагалі "неправильна" команда?

i

3 груд. 2025, 10:59Вчора
20.08.19
4

І ще питання по каламітусу (міфік). Він має потенціал? Бо відчуття від нього змішані. З однієї сторони постійна хілка і щит, з іншої низька живучість...

3 груд. 2025, 11:11Вчора
20.08.19
4

А є гайди не від терористів?

Бажано україномовні!

i