Всі Категорії

Будуть фікси?

Пошук
17 лип. 2025, 17:0017.07.25
11.04.21
1

Будуть фікси?

i

i

i

i

i

Тоді верніть Віксвел та трундо пакі 

Перегляди
15
Коментарі
3
Коментарі
18 лип. 2025, 04:5018.07.25
22.08.21
845

Нужно пояснение про Химеру, Гидру.

Тут вроде все очевидно, такой урон в топ пачках не редкость.

FreezyModerator
18 лип. 2025, 08:5618.07.25
21.04.22
286

Привіт. Офіційна інформація: Ребаланс Тита не планується, принаймні зараз. Розробники знають наскільки він сильний, але для Химери такі команди не виконують багато Цілей і команди дуже важко зібрати.

Трундопаки нікуди не зникали, вони все ще найсильніші. На гідрі Тит поки що не конкурент Трунді, але він сильний.

Віксвел повернувся, він зараз якраз чудовий компаньйон для Тита :)

А в підземеллях він хоч і сильно б'є, навіть Лавового лицаря може вбити через щит, але скільки часу це займе? на скріншотах ці команди проходили вручну і по 2,5+ хв, тому це практично ніхто не використовуватиме, бо є простіші й швидші варіанти для цього.

Також хочу додати, що ми передаємо відгуки гравців, які просять понерфити Тита.

18 лип. 2025, 09:2818.07.25
18 лип. 2025, 11:53(відредаговано)
11.04.21
1
Freezy

Привіт. Офіційна інформація: Ребаланс Тита не планується, принаймні зараз. Розробники знають наскільки він сильний, але для Химери такі команди не виконують багато Цілей і команди дуже важко зібрати.

Трундопаки нікуди не зникали, вони все ще найсильніші. На гідрі Тит поки що не конкурент Трунді, але він сильний.

Віксвел повернувся, він зараз якраз чудовий компаньйон для Тита :)

А в підземеллях він хоч і сильно б'є, навіть Лавового лицаря може вбити через щит, але скільки часу це займе? на скріншотах ці команди проходили вручну і по 2,5+ хв, тому це практично ніхто не використовуватиме, бо є простіші й швидші варіанти для цього.

Також хочу додати, що ми передаємо відгуки гравців, які просять понерфити Тита.

Я гадаю у Ваших інтересах щоб усі були у рівних умовах