Всі Категорії

Оновлення в грі: версія 10.40.0Оновлення в грі: версія 10.40.0

Завантаж RAID: Shadow Legends
Щоб перейти до мобільної версії гри, скануй QR-код
Щоб перейти до мобільної версії гри, скануй QR-код

Оновлення в грі: версія 10.40.0

В оновленні 10.40.0 на тебе чекає нова функція швидкого створення артефактів, поліпшення в Облозі та реліквіях, перший турнір піднесення спорядження, ребаланс завдань, пов'язаних із Химерою, та багато іншого. Читай далі, щоб дізнатися про подробиці.

Поліпшення реліквій

Тепер у грі можна прочитати історії реліквій у розділі «Усі реліквії». Крім того, ми поділили реліквії подій на кілька тематичних груп. Перша з них – реліквії Пригод Аліси. Інші з'являтимуться із запуском нових особливих подій. Також ми вдосконалили Сховища реліквій та каменів. Зокрема тепер під час вибору каменю підсвічуватимуться сумісні лунки реліквії.

Швидке створення та автоматичний продаж артефактів

У Кузні доступна нова функція – швидке створення артефактів. Вона дає змогу створювати одночасно декілька артефактів з одного сету. Щоб скористатися цією функцією, треба мати щонайменше один вільний слот в Арсеналі або у «Вхідних».

У налаштуваннях можна обрати, яку кількість артефактів створити, а також які з них автоматично підуть на продаж.

Артефакти, отримані за допомогою швидкого створення, зокрема ті, для яких вибрано автоматичний продаж, ураховуються в подіях, турнірах, місіях, Кланових турнірах тощо.

Більше деталей про нову функцію можна знайти в довіднику для Кузні.

Облога: зміни в умовах нічиєї

Ми не припиняємо працювати над удосконаленням Облоги й цього разу внесли зміни в умови нічиєї. Відтепер, якщо обидва клани знищать ворожі Цитаделі й отримають однакову кількість Переможних медалей, першість здобуде той клан, який захистив більше слотів команд у власних спорудах.

Турнір піднесення спорядження

У грі з'явився новий тип турнірів. У ньому потрібно здобувати олії та еліксири, щоб заробляти бали й обмінювати їх на нагороди.

Ребаланс завдань клану, пов'язаних із Химерою

Деякі із завдань клану, що стосуються Химери, виявилися занадто складними. Ми провели їх ребаланс, тож тепер ці завдання трохи спростились. Проте для їх виконання все одно доведеться докласти серйозних зусиль.

Зміна розташування кнопки оновлення на Ринку

Ми перемістили кнопку «Оновити зараз», щоб уникнути випадкового натискання під час спроби закрити вікно Ринку.

Ребаланс героїв

Ашнар Драконодухий, основна форма

Тепер бонус Піднесення до 6-го рівня дає +10 до швидкості.

Навичка «Запальний удар»

Було:

атакує одного ворога тричі.

Кожен удар має 25% шанс збільшити тривалість Випалювання здоров'я цілі на 1 хід.

Тепер:

атакує одного ворога тричі.

Кожен удар має 50% шанс подовжити тривалість усіх штрафів цілі на 1 хід.

Якщо початковий шанс не спрацював, кожен удар натомість має 100% шанс подовжити тривалість Випалювання здоров'я цілі на 1 хід.

Навичка «Вогняне зцілення (пас.)»

Було:

збільшує власне максимальне здоров'я за кожне активне Випалювання здоров'я, накладене цим героєм, на 5% (максимум: 25%).

Випалювання здоров'я, накладене на союзників, лікує їх, а не завдає шкоди.

Тепер:

кожне Випалювання здоров'я, накладене цим героєм в основній формі, збільшує його максимальне здоров'я та захист на 5% (максимум 25% в обох формах і не скидається).

Союзники завдають на 3% більше шкоди за кожне активне Випалювання здоров'я. Якщо в команді декілька героїв із такою навичкою, вона спрацьовує лише в одного з них.

Ашнар Драконодухий, альтернативна форма

Навичка «Грімниця»

Було:

атакує одного ворога двічі. Кожен удар має 35% шанс повторитися, якщо ціль перебуває під дією Випалювання здоров'я.

Тепер:

атакує одного ворога двічі. 25% шанс повторити кожен удар.

Кожен удар накладає Зменшення ЗАХ 60% на 2 ходи.

Навичка «Магматичний вулкан»

Було:

атакує одного ворога.

Якщо початкова ціль перебуває під дією Випалювання здоров'я, атакує всіх ворогів.

Повторна атака ігнорує 20% ЗАХ кожної цілі.

Тепер:

атакує одного ворога.

Накладає Поширення штрафів, за якого всі штрафи на цілі накладаються на всіх ворогів.

Тоді атакує ще раз усіх ворогів. Збільшує тривалість усіх штрафів кожного ворога на 1 хід.

Обидві атаки ігнорують 20% захисту кожної цілі.

Навичка «Руйнівна атака»

Було:

атакує всіх ворогів. Перед атакою накладає на себе Збільшення ЗАХ 60% і Збільшення К.ШКД 30% на 2 ходи.

Потім накладає Провокацію на 1 хід на цілі зі штрафом Випалювання здоров'я. Якщо ціль – бос зі штрафом Випалювання здоров'я, натомість накладає Провокацію на 2 ходи. 

Цей удар не може бути слабким, якщо цілі перебувають під дією Випалювання здоров'я.

Тепер:

атакує всіх ворогів. Перед атакою накладає на всіх союзників Збільшення ЗАХ 60% і Збільшення К.ШКД 30% на 2 ходи.

Накладає Провокацію на 1 хід. Якщо ціль – бос, натомість накладає Провокацію на 2 ходи.

Цей удар не може бути слабким, якщо цілі перебувають під дією Випалювання здоров'я.

Навичка «Вогняна згуба (пас.)»

Було:

усі власні навички ігнорують 15% захисту ворогів із Випалюванням здоров'я.

Тепер:

кожне Випалювання здоров'я, накладене цим героєм в основній формі, збільшує його максимальне здоров'я та захист на 5% (максимум 25% в обох формах і не скидається).

Усі власні навички ігнорують 20% захисту ворогів із Випалюванням здоров'я.

Вурлим

Змінено навичку аури. Тепер збільшує ЗАХ союзників у всіх битвах на 33%.

Навичка «Північні вітри»

Було:

атакує одного ворога. 30% шанс накласти Замороження на 1 хід.

Якщо вдається накласти Замороження, накладає Бездоганну завісу на союзника з найнижчим здоров'ям на 2 ходи. Якщо Замороження відбито чи заблоковано, накладає Завісу на союзника з найнижчим здоров'ям на 1 хід.

Тепер:

атакує одного ворога. 30% шанс накласти Замороження на 1 хід. Штраф не можна відбити.

Накладає Бездоганну завісу на союзника з найнижчим здоров'ям на 2 ходи.

Навичка «Морозний опік»

Тепер замість Зменшення К.ШКД 25% накладає Зменшення АТК 50%.

Навичка «Морозний опік» (після Піднесення)

Тепер замість Зменшення К.ШКД 25% накладає Зменшення АТК 50%.

Навичка «Льодовий панцир»

Додано ефект: тепер має 60% шанс накласти на всіх ворогів Замороження на 1 хід. Штраф не можна відбити.

Інші вдосконалення й виправлення

- Виправлено візуальну помилку, через яку здавалося, що герої під дією штрафу Вівця використовували ефекти, перш ніж повернутися до звичайної форми.

- Виправлено помилку, через яку на героїв у Сховищі можна було встановлювати реліквії та вилучати їх.

- Виправлено візуальну помилку, через яку в боях із Химерою анімація навички Сюзерена Катонна «Вибух зірки» запускалася з неправильної позиції.

- Виправлено візуальну помилку, через яку під час перегляду міфічних героїв у меню вибору команди їхні навички відображалися як неполіпшені.

- Виправлено помилку, через яку під час битв із Химерою в режимі автобою Тошіро Скривавлений застосовував навичку «Швидка розправа» лише проти форми лева й змії.

- Виправлено помилку, через яку в режимі автобою відбувалася затримка, коли Наїз Тінекрад переходив в основну форму.

- Ефект від каменю «Сувора відсіч» тепер сумується, якщо в реліквію поміщено кілька таких каменів.

- Виправлено помилку, через яку Афідус Роїстий не зменшував захист цілі навичкою «Смажена плоть (пас.)», коли накладав Випалювання здоров'я на Химеру.

- Виправлено помилку, через яку навичка Маріуса Бравого «Незламний лицар (пас.)» не активувалася миттєво, коли міфічний герой із команди ворога змінював форму.

- Виправлено помилку, через яку гра зависала або вилітала в разі накладання великої кількості Випалювання здоров'я та Отрути у важкому режимі Гнізда Павучихи.

- Виправлено помилку, через яку пропозиції у вкладці «Щоденні + Прогрес» з лімітом в одну купівлю можна було придбати декілька разів.

- Виправлено помилку, через яку краї аватара виступали за накладену на нього оправу з події «Пригоди Аліси».

- Виправлено помилку, через яку нікнейм гравця накладався на аватар.

- Виправлено помилку, через яку під час перемикання між чатами в загальному чаті зникали деякі дані акаунту.

- Виправлено помилку, через яку кнопка «Піднести» відображалася як доступна для героя, що вже сягнув максимального рівня Піднесення. 

- Виправлено помилку, через яку здавалося, що рівень Піднесення героя скинувся після змішування зілля.

- Виправлено візуальну помилку, через яку анімація іконки сету артефактів не відображалася, коли сет артефактів надягали на героя без спорядження.

- Виправлено візуальну помилку, через яку неправильно відображався лічильник Талісманів у Кузні.

- Виправлено візуальну помилку, через яку в бою іконки та описи навичок Гідри накладалися одні на одних.

- Виправлено візуальну помилку, через яку у вікні «Обмін артефактом» неправильно відображалася рамка міфічного спорядження.

- Виправлено помилку, через яку прогрес отримання значка «Дворазовий чемпіон» не скидався в разі неактивності гравця впродовж тижня.

- Виправлено помилку, через яку головні нагороди в події «Шлях героя» не відображалися в її анонсі.

- Виправлено помилку, через яку ролі в клані неправильно відображалися у вікнах Першості Гідри та Першості Химери.

- Виправлено помилку, через яку в кланах можна було призначити більш ніж 5 заступників. 

- Виправлено візуальну помилку, через яку під час використання функції «Створити х10» ненадовго з'являлося головне вікно Кузні.

- Виправлено візуальну помилку, через яку всі іконки локацій на мапі Проклятого міста зливалися в одну після завершення битви. 

- Виправлено помилку, через яку під час пошуку клану фільтр видавав лише клани до 20-го рівня. 

- Виправлено помилку, через яку спадне меню «Статус Піднесення» ставало неактивним за повторного відкриття фільтра, якщо перед його закриттям було застосовано фільтр «Бонус Піднесення».

- Виправлено помилку, через яку на іконку сезону Live-Арени накладався текст.

- Виправлено помилку, через яку вікно події «Шлях героя» не відкривалося під час натискання на реліквію «Котячий погляд», Душу Чирвової королеви або Душу Чирвового валета в анонсі події.

- Виправлено помилку, через яку таймер відліку до початку сезону Live-Арени відображався після повторного входу в гру.

- Виправлено помилку, через яку зірки за пройдені рівні Кампанії відображалися як зароблені на ще не розблокованих рівнях у важчих режимах складності.

- Виправлено помилку, через яку аватар з Ультраплатинової скрині відображався як розблокований, хоча гравець його не отримував.

- Виправлено помилку, через яку зароблені зірки та кращий час проходження рівнів Кампанії не оновлювалися, коли гравець змінював режим складності.

- Виправлено помилку, через яку з'являлося сповіщення про незавершену битву, коли гравець проходив рівень, запускав фонові мультибої, а потім повертався в Бастіон.

Перегляди
11
Коментарі
0
2 квіт. 2025, 11:424 днi