Всі Категорії

Де знайти надійний мамологічний центр у Києві?

Пошук
11 серп. 2025, 14:5411.08.25
20.01.24
2

Де знайти надійний мамологічний центр у Києві?

Останнім часом почала серйозно задумуватися про перевірку здоров’я грудей, бо чула від знайомих, що важливо проходити обстеження хоча б раз на рік. Але в Києві стільки клінік, що розгубилася. Хочеться, щоб там було сучасне обладнання, досвідчені лікарі та нормальна атмосфера без зайвого стресу. Також цікаво, чи беруть вони пацієнтів не тільки на консультацію, а й одразу можуть зробити УЗД чи мамографію, якщо треба. 

Перегляди
4
Коментарі
1
Коментарі
11 серп. 2025, 15:2511.08.25
23.03.24
1

Можу порадити Мамологічний центр № 1 , бо туди зверталась моя колега і залишилась задоволена. Там є і консультації мамолога, і УЗД молочних залоз, і мамографія на сучасному апараті Siemens Mammomat Inspiration. Якщо потрібна операція, наприклад, видалення фіброаденоми чи лікування маститу, то роблять це без зайвої затримки. Лікарі уважно пояснюють результати, дають чіткі рекомендації та підбирають лікування з урахуванням індивідуальної ситуації. Ще зручно, що знаходиться за адресою м.Київ, вул. Оболонська, 6 (на Подолі). Думаю, це гарний варіант, якщо потрібне швидке і якісне обстеження.