Всі Категорії

Баланс ⚖

Баланс ⚖

Пошук
28 жовт. 2024, 10:2828.10.24
17.10.22
2

Баланс ⚖

Здравствуйте Разработчики и Группа поддержки.Вот вы говорите что подбор противника зависит от проведёного времени в игре и.т.д.Так песле допустим 2 побед подряд мои мехи и оружие мощьней не становится!А кидает сразу к фуловым-Очень прокаченым противникам.Я понимаю зделать не много сложней,что бы начать думать головой о тактики и т д.Но не прям сразу что бы невыносимо!И хватит смешить людей ответами мы следим.Вы серьёзно?Ну смешно же!Проведите опрос поповоду баланса 99%Скажет его нет!!Я уверен на все 100%Что не когда mech arena не добьётся высокой оценки,если вы не начнёте заниматся правельным,а главное честным подбором противника!Комент -вопрос висит уже больше двух недель,а ответа нет!Если бы я написал что не получается закинуть деньги в игру.Сразу бы ответели что бы испрааить эту проблему!Позор вам Palarium👎

Перегляди
7
Коментарі
3
Коментарі
5 листоп. 2024, 21:1005.11.24
13.04.23
1

Розробникам чхати хотілось на такі нюанси, мені вже рік відписують що працюють над балансом підбору союзників і противників! Хочеться виражатись дуже погано в їх сторону але ж вони банять відразу  

CrystalDrewCommunity Manager
20 листоп. 2024, 13:55Вчора
20 листоп. 2024, 13:56(відредаговано)
10.02.23
2031
ALEX UA.

Розробникам чхати хотілось на такі нюанси, мені вже рік відписують що працюють над балансом підбору союзників і противників! Хочеться виражатись дуже погано в їх сторону але ж вони банять відразу  

Матчмейкінг - це дуже складна система, тому ми дійсно потребуємо багато часу, щоб її перелаштувати. Однак, як Ви могли побачити, наразі ми час від часу проводимо різні тести в турнірах, таким чином покращюючи роботу системи. Очікуйте більше тестів у майбутньому.

Банимо лише за порушення правил серверу, критику чи будь-які інші відгуки завжди сприймаємо до уваги.

CrystalDrewCommunity Manager
20 листоп. 2024, 13:58Вчора
10.02.23
2031

Добрий день! Система підбору гравців залежить від дуже різних чинників, включаючи Squad Power, знаходження гравця, кількість гравців онлайн, кількість гравців з подібним SP серед них, навичок гравця, та інше. Наразі ми працюємо над покращенням систему, тому сподіваємося, що у майбутньому Ваш ігроий досвід покращиться.