Вітаю, все доволі ситуативно. Краще почати з першого ряду, Візія, Сохатий, Пророчка, Заргала - качати можна сміливо. Далі рекомендую прокачати по ревайверу на фракцію, як Джорг, Кардинал, Горго, Кайден - це універсальний хороший вибір, який стане у пригоді ще в РБ та місті.
Третій рядок, тут хочу виділити: Анабель - це соло проходження всіх рівнів Бомала в РБ, можливо буде цікаво її прокачати. Ще троє - це буквально 1 рівень міста ну і ВФ, але там вони доволі хороші, у майбутньому можуть знадобитися.
Але в цілому краще опиратись на вже прокачаних героїв і докачувати до них з потреби епіків для ВФ. Якщо бази героїв для вф немає, то і качати не потрібно поодиноких епіків, бо поки будеш чекати може впасти щось краще чи аналогічна, універсальна легендарка.
Ну і ще один момент, якщо буде необхідність, то можна прокачати будь-якого героя. Чудово пам'ятаю, як довелось самому качати Ліча, бо без обнулення шкали босса ніяк не міг пройти на 3 зірки 21 поверх, хоча герой сам по собі жахливий. Це я до того, щоб ти не думав, що ось ці герої й тільки ось ці потрібні, хтось скаже, що прокачав когось іншого і йому він ледь не в соло затащив. Раджу в будь-якому разі перед прокачкою глянути і гайд на ютубі і оцінки.
Віспер так, ну або Безлиций обидва нормальні варіанти ДД під ВФ. Щодо варіативності, Віспер я бачив на Сьогуні, але там космічний шмот і 5-6* душа потрібна, тому не думаю, що можна на таке розраховувати. Ну так кімнати в РБ і може де в місті, але там не критична вона ніде.
А щодо Ордену, із ДД у тебе там тільки Юліанна більш менш варіант, в принципі можна прокачати. Не кращий вибір, але робочий, отрута+випалювання є, значить на боссі урон буде в будь-якому разі, плюс в місті є для неї рівень. Проте, якщо не горить, то можна і почекати Фенакса чи Інквезитора це більш ультимативні чемпіони.