Допоможіть зібрати пачку на КБ + Гідра та поради по героям
Привіт усім!
Хотів би отримати поради, як краще зібрати пачку на Кланового Боса, ф також у майбутньому перейти на Гідру. Також цікавлять порди по героях: кого качати в першу чургу, як краще їх використовувати.
Вітаю, найкраще будувати команду навколо пари героїв:
Альтан + Кіоку - бо у них є бонус захисту, щит союзників та штраф атаки, які являються ключовими для виживання команди на КБ. Альтернативою можуть бути Торагі та Мавзолейник.
До них можна додавати 3-х дамагерів і це буде нормально працювати, із хороших варіантів відзначу:
Геоманта, хороший дд+корисні штрафи, також герой дуже корисний в інших локаціях гри.
Фейн теж корисний герой, має дуже хороші штрафи, проте вона доволі тоненька в плані виживання.
Ядовик додаткого може збільшити виживання команди за рахунок пасивки.
Окультний просто герой з отрутою, хоча і окрім неї нічого немає, проте він має краще виживання ніж умовна Фейн.
Майкі - має хороші штрафи й в плані виживання не поганий, але легендарка, качати її клопітно.
Тому можна скласти в перспективі на 5-6-го кб щось таке:
i
Останній варіант - це швидкісна команда, де за рахунок бонусу швидкості та заповнення шкали ходу герої ходять частіше, хоча вона не має точного налаштування ротації ходів.
Щодо Гідри, то ти там без проблем забереш топ скриню в 1-ї складності поставивши Хатун+Сицію+Артака+3 кого завгодно. Випалювання здоров'я дуже добре дамажить і тому це найкращий твій варіант на перший час.
Відносно кого качати, я б качав героїв під КБ, бо це основне джерело книг та шардів. Послідовність прокачування тут вже питання суб'єктивне, хтось скаже качати Геоманта, а хтось Майкі чи Фейн або взагалі Альтана чи Торагі і це все буде правильним, бо задача для новачків качати героїв. Треба качати і 5-ку для КБ і Холодне Серце, а також Ловця для арени, Скіла як ревайвер в підземки теж крутий варіант і теж треба качати.
Єдине що я можу порадити та це точно правильно - це зупинитись качати всіх підряд. В тебе не повинно бути прокачаних героїв, якщо вони не йдуть в пачку чи не являються кормом для прокачки. Маю на увазі другий Альтан 40-го рівня, Саньок Стріловержець, купа епіків на 40 - такого не повинно бути. Як і не повинно бути фарбування зірок героям, які не беруть участь в командах. Бо це все як мінімум трата ресурсів без нагальної потреби, а як максимум витрачання ресурсів в пусту.
Для більшого розуміння алгоритмів будування команд і їх роботи на кб, краще глянути в Ютубі якісь гайди, ось для прикладу: