DİRİLİŞ KLANI ÜYELERİNE!!!
Öncelikle bütün klan üyelerine hayırlı sabahlar diliyorum ve sözlerime başlamadan önce bunun bir oyun olduğunu belirtmek istiyorum,
anladığım kadarıyla bazı arkadaşlarımızın için klanımızın vizyonu ve kuralları netleşmemiş.
Bu konuda klanımızın kuralları ve vizyonu net sadece klan mesajı hakkı o kadar uzun olmadığı için bunu sürekli hatırlatamıyorum
bu oyundan kaynaklı bir sorun malesef.
Klanımızın yaş ortalaması 27 ve son derece üstüruplu,çocuksu tavırlar sergilemeyen klan üyelerine sahip olduğumuzu düşünüyorum
zaten aksini kanıtlayan ve farkedilen klanımızda barınamaz.
Bilmeyen arkadaşlar için adım Enes 22 yaşındayım üniversitede bilgisayar müh. okuyorum malesef eğitim durumlarımdan dolayı oyunu aksatabiliyorum bunun için hepinizden özür dilerim.
Klan kararlarını ve yetkilerini bir kaç durum hariç monarşik değil çoğunluğun istediği doğrultuda alıyorum ki olması gerekende bu.
Tabi ki bu kararları eleştirmeniz doğal ve benim içinde güzel birşey klana olan ilginizi buradan anlıyorum bunun için
eleştiride bulunan herkese teşekkür ediyorum.
Her zaman söylediğim gibi ben klanın lideri olarak 1 kere bile aksatma ihtimalim olan bir şeyi sizden isteyemem sertlik konusunda düşüncem bu yönde
lider olarak böbürlenmiyorum lütfen yanlış anlamayın eski klanım ile yaşadığım durumdan dolayı bu klanı kurdum
Klan ismindende anlaşıldığı gibi eğer klan çoğunluğu diyorsa ki "hayır daha sert ve düzenli olmalıyız." o zaman kararınıza saygı duyarım ve
üzülerek klan liderliğini yürütemem çünkü lider olarak başta benim verilen kurallara uymam gerekir o yüzden
Ben bir kaç kişi zaten biliyorum SonKafkas(burhan) ve silencess(Murat) abilerim gibi ancak haricinde diyen biri varsa
"ben lider olarak bu klanı daha iyi yönetirim aynı zamanda senden daha iyi nezaket,olgunluk ve liderlik vasıtalarını yerine getirebilirim"
Kendini bize bir süre kanıtlasın söz veriyorum başta ben olmak üzere liderliği ona vereceğim ve en küçük bir kurala uymadığım
takdirde klandan bizzat kendim çıkacağım.
Dediğim gibi bu bir oyun kesinlikle bir sorumluluk değil sizler için,o yüzden lider olarak benim kararım herkesin keyif alması
ve karşılık beklemeden uygun ve olgun olduğu kadar klan aktivitelerini yapmasıdır kimse kimseye bu konuda bir sorumluluk
yığmamalıdır çünkü bu bir OYUN!
Eğer aranızda diyen varsa "bu oyun benim için bir sorumluluk senden daha çok ciddiye alıyorum eğlenmekten çok gelişmeyi tercih
ediyorum ben bir PRO gamer'ım" bu arkadaşların aramızda olması doğru değil BarışTeke gibi daha ciddi bir klana gidebilirler saygı duyarım.
Klanımızın kuralları şudur ; Uygun oldukça olgunlukla klan aktivitelerini yapın oyuna girin karşılık beklemeyin özetle demek
bana düşmez ama ADAM olun,oyunu bırakmadıkça durum belirtmedikçe(2 gün)
sizleri bizden bir sebeple klandan uzaklaştırmayacağız SÖZ veriyorum!.
Bu Kararlar çok şiddetli tartışma içermedikçe ve klan savaşları gelmedikçe değişmesi muhtemel değildir,
Bütün abilerime,kardeşlerime,arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hepinize iyi oyunlar diliyorum.
Son olarak yarın birgün aynı konu tartışılabilir diye bu yazımı bir link ile klan mesajına sabitliyorum ve sizden ricam altına bir süre
bir şey yazmamanız ki bütün klan üyelerine bu mesaj ulaşsın.
Klan lideri :Yooq