All Categories

Пропозиція по ребалансу Шаманки

Search
Dec 20, 2025, 10:4910 hours
12/27/20
1

Пропозиція по ребалансу Шаманки

Хоча це епічний герой, її навички більше пасували б рідкісним героям, і навіть для них вони були б посередні. Я розумію, що герой безкоштовний, але все ж хотілося б, щоб новим гравцям видавали щось краще, тому ось мої пропозиції.

Стандартна атака має 25% шанс усунути одни випадковий бонус, з книгами цей шанс збільшується до 35, що теж доволі мало. Пропоную замінити цей ефект на 40% шанс вкрасти бонус (50% з книгами).

Друга навичка дає... 15% крит шанс. Це навіть для рарок дуже посередній бонус, не те що для епічного героя. Пропоную замінити цей бонус на його потужніший варіант 30% і зробити цю атаку завжди критичною, або ж зробити так, щоб бонус накладався навіть після слабких ударів.

Нарешті третя навичка, оживлення одного героя з кулдауном в 7 ходів. Для порівняння, у Гуля (рарка несмертної орди) є така ж навичка, але з кд в 4 ходи (з книгами). Пропоную знизити Шаманці кд на 1 хід і замінити щит, який вона накладає після оживлення, на щит, що дорівнює 20% здоров'я самої Шаманки. Один з небагатьох плюсів цього героя це її великий запас здоров'я, який легко розігнати, так що це теж свого роду посилення. Думаю, з такими змінами герой стане більш корисним для новачків.

Views
2
Comments
1
Comments
AlexUA_KhModerator
Dec 20, 2025, 11:389 hours
02/11/20
2147

Вітаю, дякую за пропозицію!