All Categories

Потрібна підказка по КБ

Search
Jul 26, 2026, 14:317 days
08/20/19
9

Потрібна підказка по КБ

Алекс привіт! Потрібна порада з КБ 6 додаю скрін поточної команди.

Як на мене потрібно замінити Каламітуса, бо дамаг такий собі, а штрафи майже всі на КБ не потрібні, або дебаф на зах є в ніндзі

Також планую замінити мавзолейника. Раніше він в мене грався норм із сетом відбиття, де було +20здр, +20зах. Після зміни сету підходить тільки під арену...

Особисто я кинув погляд на Преподобну, баф захисту і контратаки, +дебаф захисту на А1 і дебаф атаки на А3!

Але можливо ти побачиш в колекції когось більш корисного. Ну і кого додати на заміну другого? Можливо ДД? Теж будь ласка порадь. Щоб не заливати непотрібних героїв.

І наступне питання по Ембрісу. Теж додаю скріншоти. Він в мене здається жирний, залитий в здр і точність, але взагалі не грається... але по контенту який мені трапляється в інтернеті, мав би гратись непогано. Що я зробив не так?

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Views
11
Comments
1
Comments
AlexUA_KhModerator
Jul 26, 2026, 17:337 days
02/11/20
2328

Вітаю, так, ти правий, Препадобна здбільшить урон команди. Тобі треба потестити на кого її замінити краще. Щодо прибрати Каламітуса, в цілому так, штраф захисту в тебе вже є, але дуже важливо, щоб був герой зі штрафом Слабкість, як будеш заміняти. Все це не стандартні команди, тому тобі краще на практиці тестити реальний імпакт героїв у твоєму конкретному випадку.

Ембріс - не достатньо кріт шансу і мало кріт урону, щоб завдавати суттєву шкоду, плюс занадто багато точності (в тебе він не ігнорує захист ворогів на А2 другої форми, а б'є 2 рази, що гірше особливо коли у тебе таланти і артефакти без ігнору захисту).

Для прикладу

i

i

Сети можуть бути будь-які, не обов'язково шукати круті шмотки. За рахунок того, що він ігнорує захист цілей у який точність вища ніж у нього, він наносить суттєвий урон і без жорстокості чи летальності.

Рукавиці - кріт урон, броня - здр%, чоботи - швидкість, амулет - кріт урон, банер - здр. І нічого страшного, якщо у тебе не буде там 80к хп при цьому, бо дд стати важливіші, якщо ти хочешь демедж, а не просто зняття бонусів з ворогів.

Власне для урону і беруть червону гілку атаки, як головну, а другою - хоч підтримку, як у тебе, хоч захист, не суттєво.