Рандомність призову і складність кімнат
Доброго дня! Зіштовхнувся з проблемою проходження кімнати в судній вежі, а саме таємна кімната #12. Там 4 із 5 противників мають навичку оживлення, пасивка на усунення штрафів (Сифі 3шт) і щей пасивка у Криска на зменшення атаки і захисту...
Подивився на кращі команди, там МАЙЖЕ всі команди з Маріусом, або Маріус соло... Тому як пройти рівень середньостатистичному гравцю я не знаю, тому, що маючи як на мене непогану команду, я тупо впираюсь в безкінечний бій. Штрафами не допоможеш, бо Сифі все усуває пасивкою + накладає блок штрафів.
І коли я спробував знайти вирішення проблеми, я тупо вперся в кількість і якість моїх героїв. І тут ми переходимо в проблему #2
ВИПАДІННЯ ХОРОШИХ ГЕРОЇВ
я в грі з 2019 року. Приблизно на 1 рік закидав гру, а 6 років активно 1-2-3 години на день граю. Тобто закриваю завдання, якісь івенти, КБ і т.д. Так от за 6 років у грі в мене 42 легендарних героя, з яких 22 розробники давали безкоштовно в різному форматі. Тобто з уламків випало 19 героїв, бо Хі-мена я придбав за реальні гроші... А з цих 19 можливо 5 будуть корисними (можу відмітити разелварга, який закрив певні потреби). А решта, це просто непотрібний шлак. Окремо хочу відмітити якість безкоштовних героїв, накшталт Аліси, Мікеланджело, чи інших останніх безкоштовних героїв, вони дуже хороші герої атаки (крім Скелетора, зустрічалась часто думка, що він норм, але як на мене непотріб...) але героїв підтримки не дарують... це не скарга, а спостереження, ВДЯЧНИЙ І ЗА ЦЕ! Проблема в іншому:
І тут ми підходило до суті проблеми. Якщо не вливати реальні гроші, а гра позиціонується як FREE TO PLAY), то за 6 років активної гри в мене нема ні одного ультимативного чи універсального легендарного героя... Тому хочу запропонувати можливість вибору наступного героя (легендарного і епічного, думаю міфічного точно не дозволять...) Тобто, не змінювати шанси випадіння, чи ще щось. Тільки додати вибір на випадіння 10-го (як на мене оптимально) чи 20-го (занадто...) вибраного легендарного героя. І 50-го чи 80-го епічного. Тобто щоб можна було отримувати не тільки непотріб з кожної фракції, а також хороших чемпіонів з необхідними навичками. Дякую!