All Categories

Ти справді думаєш, що це і є баланс?

Search
May 30, 2026, 15:423 days
3 days
8

Ти справді думаєш, що це і є баланс?

Люди інвестували роки свого часу та грошей — як реальних, так і ігрових — у створення своєї команди. Потім, через кілька років, розробники раптово заявили, що усвідомили, що створили дисбаланс. Вони фактично обдурили всіх, хто вклав у це кошти, замість того, щоб оптимізувати оновлення, Гідру та її турнір. Тим часом у них буквально завжди доступний тестовий сервер, щоб заздалегідь виявити власні недоліки.

Розумієте, про що я говорю? Я говорю про команду чемпіонів, відому як «Команда Нескінченності». Вони стверджували, що ці чемпіони були незбалансованими, хоча вони не завдавали космічної шкоди з першого ж ходу, як Трунда чи Холодне Серце. Чемпіони в цій команді сильно залежали один від одного, і їм потрібен був час, щоб наростити силу. Навіть після того, як склад команди був знищений (разом з часом людей, які її створювали), гравці знаходили інші способи завдавати шкоди, але через деякий час нерфи вразили ще один набір чемпіонів (і знову адміністрація просто плює на час, витрачений гравцями). 

...замість оптимізації свого оновлення, зокрема турніру Гідри, та забезпечення того, щоб перемога клану не залежала від одного гравця, чия шкода перевищує шкоду всіх інших кланів разом узятих. Натомість, їм слід запровадити систему очок, подібну до лімітів нагород у скринях: 100 тисяч = 1 очко, 300 тисяч = 2 очки, 500 тисяч = 3 очки, 700 тисяч = 4 очки, 1 мільйон = 5 очок. Крім того, додавати очки залежно від того, на якій конкретній складності Гідри було завдано шкоди: Гідра 1 = 1 очко, Гідра 2 = 2 очки тощо. Плюс 1 додаткове очко кожному члену клану, якщо конкретна Гідра, на яку він напали, була переможена. Якби вони запроваджували своє оновлення таким чином, космічна шкода певних гравців не впливала б так сильно на результати турніру!

Зміна основної механіки набору «Шалення» також є ляпасом гравцям. Цей набір не був новим, і тим, хто його збирав, доводилося витрачати місяці або навіть роки свого часу, а також ігрову валюту, оскільки спорядження вимагає покращення, і коли кидки покращення потрапляли в неправильні характеристики, процес пошуку доводилося починати спочатку. Адміністрація, ви могли б внести ці зміни з набору «Шалення» в абсолютно новий набір і додати його, наприклад, до бойового перепустки Forge. Таким чином, гравці могли б самі вирішити, чи цікавий їм цей набір і чи варто витрачати на нього свій час.

Я не думаю, що справедливо говорити про механіки балансування, яким кілька років, — механіки, в які гравці вкладають свої серця та душу, щоб вони працювали, — особливо коли гра обертається навколо таких факторів, як мікротранзакції та генератор випадкових чисел. У вас є тестовий сервер і команда, яка може збалансувати все нове, не торкаючись старого. Мій ігровий нікнейм — Alfb. Я почав все спочатку лише вчора, тому що мій старий обліковий запис, Alfb, де я хотів реалізувати свої ідеї (які були знищені згаданими вище оновленнями), був видалений мною після того, як я грав на ньому більше 3 років. Я дуже хочу, щоб розробники гри побачили цей пост і повернулися — не мій старий обліковий запис, а команда Infinity та Frenzy залишилися точно такими, якими вони були до змін, точно такими, як інші гравці витратили стільки зусиль на їх створення. 

Views
6
Comments
6
Comments
AlexUA_KhModerator
May 31, 2026, 06:282 days
02/11/20
2283

Вітаю! Дякую за фідбек, я передам його розробникам.

May 31, 2026, 07:042 days
3 days
8
AlexUA_Kh

Вітаю! Дякую за фідбек, я передам його розробникам.

привіт! Дуже дякую

May 31, 2026, 08:582 days
04/11/23
10

i

хороший квест - найди бесплатный подарок.

May 31, 2026, 11:022 days
02/22/20
9

о, у меня такой же подарок )) уже 2й день ищу ))

AlexUA_KhModerator
May 31, 2026, 14:512 days
02/11/20
2283
+Локи+

i

хороший квест - найди бесплатный подарок.

Привет! Это баг, бесплатного набора нет. Маркер пропадёт, как только время действия вызывающего его набора подойдёт к концу.

Jun 1, 2026, 11:58Yesterday
04/11/23
10
AlexUA_Kh

Привет! Это баг, бесплатного набора нет. Маркер пропадёт, как только время действия вызывающего его набора подойдёт к концу.

спасибо . можно вам в личку задать вопрос об игре?