All Categories

Чітер

Search
Mar 4, 2026, 18:467 days
12/16/25
8

Чітер

Сьогодні  я ( сталкер 2 ua) бив Владику Демонів на пекельній складності і побачив читера ( 49 рівня нікнейм Shustrick) ,котрий одним ключем і непрокачанами героями дав  86.34М. Адмін перевірте його, бо це просто пі пе ць. Як таке взагалі можливо???  Дивіться доданий скріншот

i

Views
30
Comments
15
Comments
Mar 4, 2026, 19:457 days
Mar 10, 2026, 21:11(edited)
7 days
6

Віксвел, два продовжувача бафів і два дамагера - це звичайна інфініті.

Ось тобі зразок дії такого сетапу, до речі на якому дійсно не всі герої 60 лвл))): 

i

Відредаговано. Токсичний спітч.

Mar 4, 2026, 21:057 days
12/24/25
14
Matador

Віксвел, два продовжувача бафів і два дамагера - це звичайна інфініті.

Ось тобі зразок дії такого сетапу, до речі на якому дійсно не всі герої 60 лвл))): 

i

У мене 86 рівень і я не користуюсь Віксвелем на кб. І чесно кажучи у мене б теж така реакція була. Типу чув і бачив що пак зібрати можна але не напрягаюсь. Тому нічого дивного що чувак так відреагував. Гірше коли рта зливаєш 45 рівню або ботам з міфіками на 6 пробудження. 

Mar 4, 2026, 21:337 days
Mar 10, 2026, 21:12(edited)
7 days
6

і ти теж пекельного на 86 рівні з двох ключів закриваєш? (без швидкого бою не напрягаєшся))))....). на рахунок рта, якщо не розбираєшся в механіці гри (як з віксвелом) то тобі ніякі пробуди не допоможуть і ти надалі від тих хто шарить будеш відгрібати....

Mar 4, 2026, 21:477 days
12/24/25
14
Matador

і ти теж пекельного на 86 рівні з двох ключів закриваєш? (без швидкого бою не напрягаєшся))))....). на рахунок рта, якщо не розбираєшся в механіці гри (як з віксвелом) то тобі ніякі пробуди не допоможуть і ти надалі від тих хто шарить будеш відгрібати....

та ні, але ж сенс з такої гри взагалі який? купляти не варіант, так не цікаво ! 

Mar 4, 2026, 21:517 days
7 days
6
ibupromchik25

та ні, але ж сенс з такої гри взагалі який? купляти не варіант, так не цікаво ! 

сенс в тому щоб зрозуміти тонкощі героїв та використовувати їх по максимуму і не відгрібати на рта від того хто розібрався в механіці тих чи інших чемпіонів.

AlexUA_KhModerator
Mar 5, 2026, 05:486 days
02/11/20
2230

Вітаю, як уже правильно зазначили, цей гравець використовує спеціальну команду через Віксвела. Суть полягає в тому, що Віксвел може своєю навичкою А2 збільшувати силу щитів на команді. За рахунок героїв, що продовжують дію бафів на 1 хід (сам Віксвел, Валері та Грішниця), він постійно тримає щит на команді та поступово збільшує його силу. А маючи на героях високий захист, у тому числі баф захисту від Віксвела, бос пробиває щит дуже погано, не встигаючи за тим, як його посилює Віксвел.

Подивитись детально можна наприклад тут

Mar 5, 2026, 07:346 days
12/24/25
14
Matador

сенс в тому щоб зрозуміти тонкощі героїв та використовувати їх по максимуму і не відгрібати на рта від того хто розібрався в механіці тих чи інших чемпіонів.

не сміши! тут не тільки в героях суть! багато залежить від шмоту, у що вдягнені герої. тому краще не треба цю тему роздувати. мене взагалі мало цікавить контент типу арени та кб. там рандомні нагороди, а от вежа, місто, ліс, вф там нагороди варті щоб потіти.

Mar 5, 2026, 09:556 days
Mar 5, 2026, 09:57(edited)
7 days
6

ти сам собі протиречиш, имба пве герой тебе не цікавить, цитую: "Типу чув і бачив що пак зібрати можна але не напрягаюсь.",   і таке: "вежа, місто, ліс, вф там нагороди варті щоб потіти". Тобто основний (самий старий, профітний, і т.д.) пве контент (клан бос) для тебе лажа?)))) Друже, грай у своє задоволення, але повторюсь, смисл ігри зводиться не к тупому грінду а к тому щоб стати найкращім. Не буду писати багато, якщо не зрозумів, то тоді не важливо. Гарного дня!)

Mar 6, 2026, 16:065 days
Mar 10, 2026, 21:14(edited)
12/16/25
8

Не треба мені тут умнічать і носом тикати. Тоді зроби відео і покажи, як ти без світла із такими героями покажеш стільки урону.

Відредаговано. Груба лексика заборонена.

Mar 6, 2026, 16:125 days
Mar 6, 2026, 16:30(edited)
12/16/25
8

Прикинь, незнав і багато хто не знає на цих рівнях, якщо ти знаєш молодець, але я вважаю, що це несправедливо і якось він нечесно все ж таки грає. Якщо ти такий сумний і за нього впрягаєшься, то виклади своє відео сюди  повного бою з віксвелом твоїми героями... І раскажи як вдягнути і та.д, в не нести єресь... Інакше просто не повірю

Mar 6, 2026, 18:565 days
Mar 10, 2026, 21:15(edited)
7 days
6

давно мене ні хто так не смішив, сталкер теж вирішив почітерить)))) 

Сталкер: я вважаю, що це несправедливо і якось він нечесно все ж таки грає 

a few moments later:

i

чувак (сталкер), дамаг береться не з повітря)))). цій пачці потрібно простояти не 20 ходів КБ а всі 1500. В пачку потрібні герої які продовжують бафи а не набір гівна та палок)))))

Mar 6, 2026, 19:215 days
7 days
6
Hishnik9872

Прикинь, незнав і багато хто не знає на цих рівнях, якщо ти знаєш молодець, але я вважаю, що це несправедливо і якось він нечесно все ж таки грає. Якщо ти такий сумний і за нього впрягаєшься, то виклади своє відео сюди  повного бою з віксвелом твоїми героями... І раскажи як вдягнути і та.д, в не нести єресь... Інакше просто не повірю

тебе всеж таки як ти кажеш, треба носом тикати. вище, виложено повне відео по настройці віксвел пака, мені не важко, ще раз даю посилання ))))

або у ShuStrickа попроси допомогу щоб він тобі розповів як одягнути та налаштувати пачку, особливо після того як ти його оскорбляв)))) 

Mar 7, 2026, 08:544 days
Mar 10, 2026, 21:00(edited)
12/16/25
8

Ахахахаха ти так наївно думаєш, що я ак купив??? Тоді ти сильно помиляєшься. Я граю, як мені подобається, ніколи нічого не купляв у цій грі, чесно грав вкачався, а ти можешь далі тут пишатися, який ти самий розумний і знаєшь всі механіки. Може в тебе ще скрізь перші місця? То вітаю. Але я тобі не клоун, щоб смішити. І нічого дурного і смішного в моєму пості не має.

Відредаговано. Груба лексика заборонена.

AlexUA_KhModerator
Mar 7, 2026, 10:534 days
02/11/20
2230

Будь ласка, дотримуйтесь правил форуму, не потрібно ображати один одного. Усі ми вчилися грати, запитували про ті чи інші механіки або ігрові моменти. Це нормально - чогось не знати й цікавитися, як воно працює. Власне, для цього і існують спільноти - щоб допомагати один одному, а не висміювати й ображати за незнання.

Mar 10, 2026, 01:07Yesterday
12/16/25
8
AlexUA_Kh

Будь ласка, дотримуйтесь правил форуму, не потрібно ображати один одного. Усі ми вчилися грати, запитували про ті чи інші механіки або ігрові моменти. Це нормально - чогось не знати й цікавитися, як воно працює. Власне, для цього і існують спільноти - щоб допомагати один одному, а не висміювати й ображати за незнання.

Дякую, що вступився. Дякую за розуміння. Я можу сам за себе постояти.