All Categories

Оновлення в грі: версія 11.65.0

Зміни в Програмі балів Plarium та поліпшення на Live-Арені!

У версії 11.65.0 на гравців чекає нова подія та вдосконалена система підбору суперників на Live-Арені. У грі також з'явилися нові Камені та швидкі бої з Химерою. Читай далі, щоб дізнатися про подробиці.

Серія перемог

Серія перемог – це нова подія на Live-Арені. У ній гравці мають виграти якомога більше боїв, перш ніж зазнають двох поразок. Якщо гравець виграє від 1 до 4 боїв, то отримає відповідну кількість Скринь гладіатора. П'ять перемог принесуть гравцеві Скриню воєначальника.

Це єдина подія, у якій можна здобути 40 нових Каменів, що були додані в цьому оновленні. З ними твої реліквії стануть іще потужнішими.

Також було удосконалено систему підбору суперників на Live-Арені. Для учасників Серії перемог суперники підбираються насамперед серед гравців, що також беруть участь у події, за умови, що вони відповідають необхідним критеріям.

Нові Камені

У гру додано 40 нових Каменів, які можна здобути лише в Серії перемог на Live-Арені. Оскільки тепер є більш ніж один тип Каменів, ми також внесли невеликі зміни у вкладці з Каменями та у фільтрі.

Швидкий бій із Химерою

У поєдинках із Химерою тепер доступний швидкий бій. Ти можеш скористатися ним, коли хочеш побитися з босом, але не маєш на це часу. Битва запуститься в автоматичному режимі, а результати буде показано майже миттєво.

Як і у випадку з Владикою демонів і Гідрою, швидкий бій доступний для всіх режимів складності Химери. Однак, щоб скористатися цією функцією, ти спочатку мусиш її розблокувати. Для цього потрібно здобути фінальну скриню з нагородами на кожній складності, завдавши босу певну кількість шкоди. Дізнатися більше про швидкий бій можна з довідника.

Фон профілю

Тепер гравці зможуть доповнити профіль цікавим фоном. Усі наявні фони містяться у вікні профілю. Зараз у грі є два типи фонів: звичайні й тематичні. Звичайні фони доступні для всіх гравців. Тематичні фони можна буде отримати в прийдешніх ігрових подіях, тож стеж за новинами.

Оновлення профілю

Тепер у профілі можна демонструвати всі здобуті значки, а не лише улюблені. Натисни «Усі значки гравця» і побачиш його досягнення в грі.

Фоновий автопідйом у Тимчасовому підземеллі

Фоновий автопідйом тепер доступний у Тимчасовому підземеллі. Ти можеш проходити нові рівні підземелля автоматично. Фоновий автопідйом завершиться, якщо всі рівні пройдено, у тебе закінчиться енергія або твоя команда програє.

Під час фонового автопідйому ти все ще можеш змагатися на Live-Арені, проводити бої в Проклятому місті й Похмурому лісі, налаштовувати акаунт, призивати й поліпшувати героїв, а також керувати спорядженням і реліквіями.

Зміни в Програмі балів Plarium

Програму балів Plarium перероблено, щоб гравцям було простіше просуватися вперед та отримувати нагороди. Також додано ще декілька цінних нагород на пізніших етапах програми.

Сортування команд

Керувати списком збережених команд тепер набагато зручніше. Ти можеш упорядковувати його на власний розсуд. Команди й порожні слоти можна пересувати: наприклад, поставити команду в самому кінці списку, навіть якщо перед нею будуть незаповнені слоти.

Кнопка для пересування вгору неактивна біля першого ряду слотів, а кнопка для пересування вниз – біля останнього. Упорядкування списку не вплине на поточні налаштування у вікні перед боєм.

Оновлений фільтр у Лабіринті Мінотавра

У вікні перед боєм з'явилася нова опція фільтра для Лабіринту Мінотавра. Вона дає змогу приховати героїв із максимальною кількістю Сувоїв талантів.

Збільшені шанси для списку побажань

Шанси отримати Єдині душі героїв, доданих у «Побажання», збільшено з х8 до х10.

Поліпшене прокачування героїв у мультибоях

Підвищувати рівень героїв стане значно простіше. Тепер у чергу можна виставити 60 героїв замість 20. Ти зможеш тренувати більше воїнів без перерв і постійних утручань.

Крім того, буде легше знайти потрібних бійців завдяки розширеному фільтру. Тепер їх можна сортувати за рангом, рідкісністю, типом і фракцією, а також вибирати героїв з Основного й Додаткового сховищ. Налаштування фільтра зберігатимуться впродовж ігрової сесії, тож не доведеться щоразу вибирати все наново.

Ребаланс героїв

Сірша Вогниста

- Додано навичку аури: збільшує ШВД союзників у всіх битвах на 19%.

Перша навичка – «Розпалення»

- Змінено ефект: за кожного удару має 50% шанс збільшити тривалість Випалювання здоров'я на цілі на 1 хід.

Друга навичка – «Лісова пожежа»

Було:

80% шанс накласти на всіх ворогів Випалювання здоров'я на 2 ходи.

Тепер:

Усуває всі бонуси з ворогів.

80% шанс накласти на всіх ворогів Випалювання здоров'я на 2 ходи. Якщо на цілі вже є Випалювання здоров'я, миттєво активує його. Після цього має 80% шанс накласти Випалювання здоров'я на 2 ходи на всіх ворогів без нього.

Накладає на всіх ворогів Блок бонусів на 2 ходи.

Випалювання здоров'я є захищеним, якщо накладене на боса.

Третя навичка – «Палюча паніка»

Перезарядку скорочено з 5 до 4 ходів.

- Додано ефект: 75% шанс накласти Зменшення ЗАХ 60%.

Четверта навичка – «Жевриво (пас.)»

Було:

Щоразу, коли зазнає атаки від ворога під дією Випалювання здоров'я, лікує себе на 25% від отриманої шкоди, а союзників – на 10% від отриманої шкоди. 

Також має 35% шанс миттєво активувати Випалювання здоров'я на нападникові.

Тепер:

Союзники завдають на 10% більше шкоди ворогам під дією Випалювання здоров'я.

Щоразу, коли зазнає атаки від ворога під дією Випалювання здоров'я, лікує себе на 35% зазнаної шкоди, а союзників – на 20%. 

Також має 50% шанс миттєво активувати Випалювання здоров'я на нападникові.

Ґреґор Володар дюн

Змінено навичку аури. Тепер збільшує ЗАХ союзників у всіх битвах на 30%.

Перша навичка – «Пустельна сокира»

Було:

Атакує одного ворога. 50% шанс накласти Провокацію на 1 хід.

Тепер:

Атакує одного ворога. 100% шанс накласти Провокацію на 1 хід.

Якщо накладає Провокацію, до атаки долучається союзник із найвищою К.ШКД.

Друга навичка – «Розкол землі»

Було:

Атакує всіх ворогів. 

Зменшує тривалість усіх бонусів ворогів на 1 хід і збільшує тривалість усіх бонусів союзників на 1 хід. 

Також накладає на всю команду Щит, пропорційний 20% власного максимального ЗДР, на 2 ходи.

Тепер:

Атакує всіх ворогів. 

Усуває всі бонуси з ворогів і збільшує тривалість усіх бонусів союзників на 1 хід. 

Також накладає на всіх союзників Щит, сила якого пропорційна власному захисту, на 2 ходи.

Третя навичка – «Крик звіра»

- Додано ефект: накладає на власну команду Збільшення ЗАХ 60% на 2 ходи.

П'ята навичка – «Моноліт пустелі (пас.)»

- Змінено ефект: зазнаючи атаки, має 50% шанс накласти на нападника Провокацію на 1 хід.

- 2 союзники фракції: союзники ігнорують 50% опору цілі, накладаючи Оглушення, Сон, Страх, Справдешній страх, Провокацію, Замороження або Закляк.

- 3 союзники фракції: миттєві ефекти й штрафи від навичок союзників, накладені ними не у свій хід або під час використання Права миттєвого ходу чи додаткового ходу, не можна відбити або блокувати.

Полара Вогнекровна в основній формі

Перша навичка – «Пекучий батіг»

Змінено порядок множників: тепер на першому місці атака, а не захист. Значення множників залишається незмінним.

- Змінено ефект: завдає додаткового удару, якщо на цілі є бонуси або штрафи.

Друга навичка – «Вогненна віра»

Змінено порядок множників: тепер на першому місці атака, а не захист. Значення множників залишається незмінним.

Було:

Атакує одного ворога тричі.

За кожного удару ігнорує 25% захисту цілі. Якщо ціль перебуває під дією Випалювання здоров'я або Замороження, ігнорує натомість 50% її захисту. 

За кожного удару також скорочує захист та опір цілі на 3% (максимум: 30%).

Якщо ціль помирає від дії цієї навички, накладає на всіх ворогів Випалювання здоров'я на 2 ходи. Штраф не можна відбити.

Тепер:

Атакує одного ворога тричі.

За кожного удару ігнорує 25% захисту цілі. Якщо на цілі є Випалювання здоров'я або Замороження, ігнорує 50% її захисту. Якщо на цілі є обидва штрафи, ігнорує 100% її захисту.

За кожного удару також скорочує захист та опір цілі на 3% (максимум: 30%).

Накладає на всіх ворогів Випалювання здоров'я на 2 ходи. Штраф не можна відбити.

Третя навичка – «Всепоглинне полум'я»

Перед атакою миттєво активує Випалювання здоров'я на всіх ворогах, а потім накладає на них ще одне Випалювання здоров'я на 1 хід. Штраф не можна відбити.

Якщо атака призвела до смерті ворога, ходить ще раз.

П'ята навичка – «Володарка стихій (пас.)»

Було:

Завдає на 25% більше шкоди ворогам, що перебувають під дією Випалювання здоров'я або Замороження. Завдає на 100% більше шкоди ворогам, що одночасно перебувають під дією Випалювання здоров'я та Замороження.

Ігнорує зменшення шкоди від Замороження.

Тепер:

Завдає на 50% більше шкоди ворогам під дією Випалювання здоров'я або Замороження та зазнає на 50% менше шкоди від ворогів під дією Випалювання здоров'я. Завдає на 100% більше шкоди ворогам, що одночасно перебувають під дією Випалювання здоров'я та Замороження.

Ігнорує зменшення шкоди від Замороження. 

Має імунітет до Замороження й Випалювання здоров'я.

Полара Вогнекровна в альтернативній формі

Перша навичка – «Крижаний поріз»

Було:

Атакує одного ворога.

Накладає Щит союзників 50% на 2 ходи на довільного союзника, окрім себе. Якщо обраний союзник уже перебуває під дією Щита союзників, накладає цей бонус на іншого довільного союзника.

Лікує себе й союзників, що перебувають під дією Щита союзників. Лікування пропорційне власному захисту.

Тепер:

Атакує одного ворога.

Накладає на себе й довільного союзника Збільшення ЗАХ 60% на 2 ходи. Якщо вибраний союзник уже має Збільшення ЗАХ 60%, накладає цей бонус на іншого довільного союзника.

Лікує себе й союзників, що перебувають під дією Збільшення ЗАХ. Лікування пропорційне власному захисту.

Друга навичка – «Зледеніння»

- Додано ефект: накладає Блок бонусів.

Третя навичка – «Снігова буря»

- Змінено ефект: накладає на всіх ворогів Замороження на 2 ходи.

П'ята навичка – «Льодове пробудження»

- Додано ефект: зазнаючи атаки, накладає на нападника Випалювання здоров'я на 2 ходи. Штраф не можна відбити.

Усуває з кожного союзника Замороження перед початком його ходу.

Інші вдосконалення й виправлення

• Виправлено помилку, через яку навичка Трамарії «Надприродна сила (пас.)» спрацьовувала неправильно, коли героїня перебувала під дією Повного захисту.
  • Виправлено помилку, через яку до Піднесення Райлін іконки її навичок «Благодать» і «Вища сила (пас.)» відображалися неправильно у вікні «Герої».
  • Виправлено помилку, через яку навичка Фабіана Потішника «Непроханий гість» не активувалася, якщо ворог під дією Страху або Справдешнього страху мав на собі Повний захист.
  • Виправлено помилку, через яку в бою не з'являвся відповідний надпис, коли активувалася реліквія Рука спустошення.
  • Виправлено помилку, через яку навичка Мавари Угадниці «Павуче чуття (пас.)» не активувалася, коли на початку бою на команді ворога було 8 або більше бонусів.
  • Виправлено помилку, через яку позначка мультибою далі відображалася в різних режимах гри після того, як гравець переривав мультибій, перейшовши в Кузню.
  • Виправлено помилку, через яку вороги, убиті додатковими ударами, що спрацьовують за певних умов, не зараховувалися в завданні «Здолати ворогів, маючи на собі Бездоганну завісу» у важкому режимі Війн фракцій.
  • Виправлено помилку, через яку Рарог неправильно накладав Слабкість навичкою «Стіна вогню».
  • Виправлено помилку, через яку Анаксія Перероджена не крала у ворогів шкали ходу за допомогою навички «Духовний розпад», коли застосовувала цю навичку для атаки.
  • Усунено проблему, що виникала, коли гравець використовував Жетон заміни й розпочинав новий бій у Похмурому лісі з героєм, який був у попередньому бою.
  • Виправлено помилку, через яку атаки, що активуються за певних умов, здійснювалися на початку наступного ходу, а не відразу після виконання умови.
  • Виправлено помилку, через яку під час боїв у Похмурому лісі, де Леді Мікаґе була босом, у неї збільшувалося здоров'я після переходу в іншу форму.
  • Виправлено помилку, через яку пасивна навичка Ґлісеї Морозної активувалася, коли Диявол пустелі Аль-Наме збільшував тривалість перезарядки навичок за допомогою «Ненажерливого рою»
Views
7
Comments
0
Jul 2, 2026, 09:214 days