Привіт! Ви можете ознайомитися з правилами спільноти тут.
Ми приймамо будь-який фідбек, включаючи критику - в цьому проблеми нема, це корисно для нашої команди, адже ми прагнемо покращувати нашу гру.
Однак, забанений користувач обзивав інших гравців, застосовував лайку, та принижував роботу нашої команди та нашу гру - така поведінка вважається агресивною.
Ми приймамо будь-який фідбек, включаючи критику - в цьому проблеми нема, це корисно для нашої команди, адже ми прагнемо покращувати нашу гру.
Однак, забанений користувач обзивав інших гравців, застосовував лайку, та принижував роботу нашої команди та нашу гру - така поведінка вважається агресивною.
Забаньте і цього користувача будь ласка! Він намагається налаштувати всіх проти мене і спамить а також використвує нецензурну лайку
Я не знашов де він їх обзивав може це я дурень, але щось тут не так... , далі, затосовував лайку? Це типу матюки? Я не знайшов там базових матів ну хз, ну принижував бо критикував дуже сильно, і мені здається там чисті факти