All Categories

Отличние "комюнити менеджири"

Search
Jan 8, 2025, 15:0301/08/25
01/08/25
10

Отличние "комюнити менеджири"

Человек просто висказал свою позицию и ево "Обосрали" простите не зачто. Ево даже забанили за агресию которую он не проявлял. С - Справедливость.

i

Views
6
Comments
3
Comments
CrystalDrewCommunity Manager
Jan 8, 2025, 15:5701/08/25
02/10/23
2761

Привіт! Ви можете ознайомитися з правилами спільноти тут.

Ми приймамо будь-який фідбек, включаючи критику - в цьому проблеми нема, це корисно для нашої команди, адже ми прагнемо покращувати нашу гру.

Однак, забанений користувач обзивав інших гравців, застосовував лайку, та принижував роботу нашої команди та нашу гру - така поведінка вважається агресивною.

Jan 8, 2025, 15:5901/08/25
11/07/24
169
CrystalDrew

Ми приймамо будь-який фідбек, включаючи критику - в цьому проблеми нема, це корисно для нашої команди, адже ми прагнемо покращувати нашу гру.

Однак, забанений користувач обзивав інших гравців, застосовував лайку, та принижував роботу нашої команди та нашу гру - така поведінка вважається агресивною.

Забаньте і цього користувача будь ласка! Він намагається налаштувати всіх проти мене і спамить а також використвує нецензурну лайку

i

i

Jan 8, 2025, 16:0101/08/25
01/08/25
10
CrystalDrew

Я не знашов де він їх обзивав може це я дурень, але щось тут не так...  , далі, затосовував лайку? Це типу матюки? Я не знайшов там базових матів ну хз, ну принижував бо критикував дуже сильно, і мені здається там чисті факти