All Categories

Технічні проблеми на які в сапорті не реагують

Search
8 нояб. 2025, 18:1908.11.25
08.07.17
8

Технічні проблеми на які в сапорті не реагують

Постійно підвисають доповіді у перфекта, відправлені війська зависають на години в точці розвідки або осади, потім при повернені теж можуть на годину підвиснути. Особливо ця проблема актуальна з пятниці по неділю. З інтернетом в мене все добре (оптоволокно), компютер теж недавно зібраний, кеш збрасую регулярно, додаток видаляв ставив по новій. Всі поради техпідтримки виконував, на технічну складову це нуніяк не впливає. Як при ціх умовах грати, і чому в тех підтримці окрім стандартних відповідей немає ніякого відгуку. Мені написали що в вихідні підвисання через ботів, а при чому тут звіичайні гравці, якщо є така проблема чому не збільшити потужність серверів, якщо з іншою проблемою ви не можите справитися. Як мені отримати нормально відповідь від живого менеджера а не стандартні відповіді ботів ??

Views
12
Comments
9
Comments
MicAdmin
8 нояб. 2025, 21:0608.11.25
22.02.19
1633

Hello Oleg , from what country do you play ?

8 нояб. 2025, 22:4108.11.25
08.07.17
8

Вітаю,, граю з України. Через Пларіум плей, RUserver. В інші дні проблеми бувають але рідко, в пятницю і суботу хоч не заходь, це до того що в принципі в мене все працює, а ось сервера не тянуть

MicAdmin
9 нояб. 2025, 10:5909.11.25
10 нояб. 2025, 12:09(edited)
22.02.19
1633

Hello again Oleg , you can contact the support on the link below  , they will answer you via email and will forward youa  ticket number for your case . Forward them all the details please. If you still can't contact them and you  want pm me !

I wish you a good day and enjoy the game !

Here is the link :

https://social-support.plarium.com/hc/en-us/requests/new?fbclid=IwAR3BQvJCine1yBvcEA36YRyEptBiql9BrsUsBZlB-J0g0Sy6cZeuI4RIYgM

20 нояб. 2025, 19:4520.11.25
08.07.17
8
Mic

Hello again Oleg , you can contact the support on the link below  , they will answer you via email and will forward youa  ticket number for your case . Forward them all the details please. If you still can't contact them and you  want pm me !

I wish you a good day and enjoy the game !

Here is the link :

https://social-support.plarium.com/hc/en-us/requests/new?fbclid=IwAR3BQvJCine1yBvcEA36YRyEptBiql9BrsUsBZlB-J0g0Sy6cZeuI4RIYgM

С останього мого повідомлення мені двічі було заблаковоно акаунт, через велику кількість запитів. Тобто так ви вирішили питання, в грі сотні людей які сидять на програмі з ботами, а ви вирішили бан давати мені ?? Ваша гра підвисає я намагаюсь дати команди, вони накопичуються, після цього  гра стабілізується, і я так розумію вам йдуть купа запросів і я відлітаю в бан. Перший раз це було в домініонах стоунхарда, тепер при пограбуванні замків. І як мені в це грати, в ці ваші пікселі було вкладено купа грошей, і тепер я можу втратити все на ровному місті через незрозумілі технічні проблеми.

MicAdmin
21 нояб. 2025, 09:4321.11.25
22.02.19
1633
Oleg

С останього мого повідомлення мені двічі було заблаковоно акаунт, через велику кількість запитів. Тобто так ви вирішили питання, в грі сотні людей які сидять на програмі з ботами, а ви вирішили бан давати мені ?? Ваша гра підвисає я намагаюсь дати команди, вони накопичуються, після цього  гра стабілізується, і я так розумію вам йдуть купа запросів і я відлітаю в бан. Перший раз це було в домініонах стоунхарда, тепер при пограбуванні замків. І як мені в це грати, в ці ваші пікселі було вкладено купа грошей, і тепер я можу втратити все на ровному місті через незрозумілі технічні проблеми.

Hello , i am sorry for your problems , but ...as i said 

for that issue you need to contact the support at the link which i forwarded you !

I wish you a nice day !

22 нояб. 2025, 13:5722.11.25
08.07.17
8
Mic

Hello , i am sorry for your problems , but ...as i said 

for that issue you need to contact the support at the link which i forwarded you !

I wish you a nice day !

Я звертався до техпідтримки вже разів 6 по вашому посиланню, мені відмовляються допомогти, відповідаючи однаковими фразами "в грі багато ботів на вихідні" і що на наступні вихідні вони спробують вирішити ці проблеми. І так вже на протязі 6 тижнів. Куди саме мені ще звернутися щоб вирішити проблеми технічного плану з вашої сторони ??

MicAdmin
24 нояб. 2025, 10:317 дней
22.02.19
1633

That is the only Support , there isn't another way !

29 нояб. 2025, 19:582 дня
08.07.17
8
Mic

That is the only Support , there isn't another way !

Якщо це єдина підтримка яка у вас є, і вона не може виконати функції які на неї покладені, то що робити мені як користувачу у якого проблеми з вашим продуктом?? 3 дні з 7 я неможу користуватися функціоналом в грі, через те що всі процеси підвисають, я не можу брати участь в турнірах, фармити ресурси зарабляти бали. Кожні вихідні гра не працює, і ваша підтримка про це знає і говорить що підіяти нічого не можуть. В мене всеж таки залишилось питання як мені в це грати ???

GabrielModerator
1 дек. 2025, 18:2150 минут
16.12.20
114

Hi! We understand how frustrating this situation is, and we’re really sorry to hear about the ongoing issues you're experiencing. Unfortunately, moderation staff on this page cannot access player accounts or technical logs, and we’re not able to troubleshoot game functionality from here.

All technical problems, freezes, and account-related issues must be handled directly by our Support Team, as they are the only ones who can investigate these cases in detail. Please continue working with them and provide any screenshots, videos, or timestamps—they’re the ones equipped to look into your specific situation.

We know it’s not ideal, but following their guidance is the only way to get this resolved. If they requested additional information from you, please make sure to send it so they can continue their investigation.

Thank you for your patience and understanding!