All Categories

Ніндзя. Знову.

Ніндзя. Знову.

Search
Dec 26, 2024, 21:017 days
10/31/22
0

Ніндзя. Знову.

Завчасно вибачаюсь, можливо не в тей розділ пишу. Починав грати ,Ніндзю отримати вже не можливо було. Була вимушена перерва в грі, майже рік, виявляється Ніндзю, роздавали знову і знову я пролітаю, це прикро дуже.

Прохання, побажання, пропозиція: Зробіть можливість отримання чемпіонів, які видавалися за вхід (Діліана, Артак, Ніндзя та і інші) на старі акаунти, при відсутносиі вище вказаних. Промокодом, бойовою перепусткою..

Дякую.

Views
9
Comments
3
Comments
AlexUA_KhModerator
Dec 27, 2024, 06:236 days
Dec 28, 2024, 19:25(edited)
02/11/20
1773

Вітаю, ці герої є частиною промоакцій, за вхід в гру, тому видавати їх всіх, для гравців, які не заходили у гру в той період, було б не логічно. Проте, пропозицію я передам на розгляд. Також пропоную слідкувати за новинами, можливо Ніндзя ще буде роздаватися, як нагорода та й інші герої також, все можливо.

Dec 27, 2024, 15:426 days
6 days
1
AlexUA_Kh

Вітаю, ці герої є частиною промоакцій, за вхід в гру, тому видавати їх всіх, для гравців, які не заходили у гру в той період, було б не логічно. Проте, пропозицію я передам на розгляд. Також пропоную слідкувати за новинами, можливо Ніндзя ще буде роздаватися, як нагорода та й інші герої також, все можливо.

Акція була і його видавали, але була ж нова акція і персонажа видавали знову, у результаті нові гравці знову будуть у мінусі, поверніть будь ласка ниндзю в промокоди для новачків, хоч якась радість у нових гравців і інтерес у нього грати. У мене 4 колеги з роботи почали грати в рейд з них 2 вийшли з гри, коли не змогли ввести промокод на ніндзя 

AlexUA_KhModerator
Dec 27, 2024, 19:126 days
Dec 27, 2024, 19:13(edited)
02/11/20
1773
HORROR

Акція була і його видавали, але була ж нова акція і персонажа видавали знову, у результаті нові гравці знову будуть у мінусі, поверніть будь ласка ниндзю в промокоди для новачків, хоч якась радість у нових гравців і інтерес у нього грати. У мене 4 колеги з роботи почали грати в рейд з них 2 вийшли з гри, коли не змогли ввести промокод на ніндзя 

Промокод для новачків з Ніндзею активується час від часу, але я не можу сказати точно, які в нього періоди. Активують його на свій разсуд розробники. Проте зараз постійно діє промокод на Вуконга, мені здається це теж хороша легендарка для старту. Гра не закінчується на тому дали тобі Ніндзю чи ні і засмучуватись з цього приводу не варто. Я впевнений акція з отриманням Ніндзі не осатання, тому треба просто грати в гру і чекати, до того ж дають і інших крутих героїв за вхід  у рамках промоакцій.