All Categories

Знизити характеристики сапортівЗнизити характеристики сапортів

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Знизити характеристики сапортів

Search
Jun 21, 2024, 17:1606/21/24
10/07/19
14

Знизити характеристики сапортів

Для поліпшення ігрового процесу, пропоную зменшити початкові показники всіх! саппортів у грі.. Початкова шв - 80 макс, хп -16к і т.д. Сапорти повинні бути сапортами, а не топдамагерами, топ захисниками і т.д. Це повинен бути ДОПОМІЖНИЙ клас, а не вирішальним героєм! 

Views
8
Comments
6
Comments
Jun 22, 2024, 04:2506/22/24
08/27/21
502

Привіт.

Не всі сапорти прямо таки топ захисники, а тим паче дамагери. Герої виконують функцію підтримки команди та контролю. Все залежить від того, як ти вдягнеш героя. Всі герої функціонують так, як і планували розробники.

Тому наврад чи пропозицію приймуть.

Jun 25, 2024, 06:4206/25/24
10/07/19
14

Неправда, Ліліту і Сифі накладають по 3 ! бафа і без одягу, і мають височезну базу хп, броні і швидкості... Тарас герой ЗДОРОВ'Я, а має більше дамагу ніж всі решта атикуючих персонажів... Це просто тупо, робити героїв тільки для донатерів... Але цю гру видно росіяни зробтлт, тому тут нічого дивного..

Jun 25, 2024, 15:3806/25/24
08/27/21
502
bohdansokol

Неправда, Ліліту і Сифі накладають по 3 ! бафа і без одягу, і мають височезну базу хп, броні і швидкості... Тарас герой ЗДОРОВ'Я, а має більше дамагу ніж всі решта атикуючих персонажів... Це просто тупо, робити героїв тільки для донатерів... Але цю гру видно росіяни зробтлт, тому тут нічого дивного..

А до чого донат до Сіфі, Ліліту і Тарасу? В мене є Ліліту, граю без донату. Соклан має Тараса, грає без донату.

Навіть самий кращий герой без норм шмоту не буде нормально грати і не розкриє свій потенціал. Сапорти також важливі. Тому їх не будуть змінювати. Вони праціють так, як планували розробники. Якщо зробити так як ти хочеш, то балансу взагалі не буде. У багатьох немає шмоту, або сильних героїв атаки. Тому сапорти дуже виручають.

До речі, гру розробили в Україні ;)

Jun 28, 2024, 19:3506/28/24
11/28/21
469
Rina_Mari

Привіт.

Не всі сапорти прямо таки топ захисники, а тим паче дамагери. Герої виконують функцію підтримки команди та контролю. Все залежить від того, як ти вдягнеш героя. Всі герої функціонують так, як і планували розробники.

Тому наврад чи пропозицію приймуть.

Згоден. Коли в мене був тільки контрпак на КБ, я викачав туди Атамана, Урсалу та Анірі у дамаг, щоб якось підняти урон. Як з'явився анкілл, я ціх саппортів перевдяг та таланти поміняв на живучість.

Jun 28, 2024, 19:3806/28/24
Jun 29, 2024, 20:52(edited)
11/28/21
469
Rina_Mari

А до чого донат до Сіфі, Ліліту і Тарасу? В мене є Ліліту, граю без донату. Соклан має Тараса, грає без донату.

Навіть самий кращий герой без норм шмоту не буде нормально грати і не розкриє свій потенціал. Сапорти також важливі. Тому їх не будуть змінювати. Вони праціють так, як планували розробники. Якщо зробити так як ти хочеш, то балансу взагалі не буде. У багатьох немає шмоту, або сильних героїв атаки. Тому сапорти дуже виручають.

До речі, гру розробили в Україні ;)

Гру розробили у Харкові, потім в цій процесс підключились поляки, ізраїльтяни та австралійці нарешті. Чи я погано інформован?

Jun 29, 2024, 07:1006/29/24
08/27/21
502
Лекс_1964UA

Гру розробили у Харкові, потім в цій процесс підключились поляки, ізраїльтяни та австралійці нарешті. Чи я погано інформован?

Справа не у тому що нарешті підключились. Компанія то одна, просто має офіси в різних країнах. Але так, наскільки знаю, то початок проекту був у Харкові.