All Categories

Ребаланс герояРебаланс героя

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Ребаланс героя

Search
Sep 17, 2023, 12:1609/17/23
02/01/23
5

Ребаланс героя

Доброго дня, в грі нажаль є легендарні герої які з моменту їх виникнення відправляються одразу на склад так як не мають гідного потенціалу в реалізації. Пропоную власний варіант ребалансу героя "Ултан Чешуйчатый" 

А1 - Б'є двічі одну ціль, кожен удар накладає кровотечу на 2 ходи якщо та вже є на ній. Якщо в команді є Оєлла: ігнорує 50% супротиву.

А2 - Б'є всі цілі, накладає 1-2 кровотечі на 2 ходи. Якщо в команді є Оєлла: отримує бонус атаки 50% перед ударом на 2 ходи. Перезарядження 4 ходи.

А3 - Б'є одну ціль, шкода збільшується на 25% за кожну кровотечу на цілі, якщо вбиває ціль повністю лікується та отримує додатковий хід. Якщо в команді є Оєлла: 50% здоров'я вбитої цілі отримує команда ворога в вигляді шкоди. Перезавантаження 3 ходи.

Пассивка: 60%, збіьшується до 100%, імовірності перетворити регенерацію в кровотечу в кінці кожного ходу суперника. Збільшує свої показники (атаки, захисту та критичної шкоди на 10%) за кожну кровотечу на команді супротивника.

Кровотеча наносить шкоду в розмірі 10% від максимального здоров'я цілі, 2% від максимального здоров'я боссів.

Views
10
Comments
1
Comments
Sep 17, 2023, 13:0709/17/23
08/27/21
502

Привіт.

Передали пропозицію на розгляд.

Дякуємо за проявлену активність до покращення героїв та гри.