All Categories

Підтримка відданих гравців на нулі!

Search
Nov 24, 2024, 09:506 days
12/12/19
0

Доброго дня усім,

хочу поділитись своєю історією. Граю я уже 5 років, від виходу гри в реліз. Дотримувався всіх правил гри, допомагав розробникам з контентом.

Одного дня, зловмисники взламали мій акаунт, не дивно, бо за ці роки я мав сильних героїв, після чого за допомогою підтримки я відновив доступ до свого акаунту, але за тиждень отримав знову бан.

Як я догадуюсь, зловмисники і надалі продовжували спроби взламати мій акаунт, скаржились в підтримку...і пларіум вирішили не розбиратись, і забанили мій акаунт за підозрілі дії.

Протягом місяців я старався доказати що це справи зловмисників, але мене ніхто не чує.

Ось так по хамськи ставляться до відданих гравців, які віддали сотні годин грі, привели багато людей в рейд, задонатили тисячі в гру.

Надіюсь це прочитають люди, які зможуть мені допомогти відновити свій акаунт!

Views
5
Comments
2
Comments
Nov 24, 2024, 13:125 days
11/17/24
4

уменя тоже на почту пришло собщения хтота питался зайти на акаунт с Естоний  ну ето бил нея мило неминял нечого неподтверждал и я несног зайти на акаунт ввожу мило пароль просит доп код двуфакторки я ийо неподключал доступа к етим кодам нету уменя. Пишу в поддержку с 15.11.2024 ответа нету акаунту почти 4 года тоже много персов пройденего контента ресурсов и влитих денег на донати вобще нереагируют некак за стока дней пробивал пароль сменить на мило приходит силка на востановления все миняю ну зайти также немогу просит двуфакторку 

FreezyModerator
Nov 24, 2024, 18:125 days
04/21/22
220

Привіт. Підтримка просто так не блокує акаунти, ймовірно вони мали вагоміші причини, ніж просто спроби взламу, особливо після того, як ти довів, що він твій і тобі відновили доступ.

Якщо ти пробував продавати свій акаунт і вони отримали вагомі докази цього, то це могло бути підставою блокування акаунту. Оскільки це заборонено Угодою користувача.

Також допомогти відновити доступ може лише Підтримка, а тут лише модератори, які ніяк не впливають на розгляд заявок Підтримки.