All Categories

Игровой чат сам переключается на вкладку "Общий"

Search
Sep 26, 2024, 10:3009/26/24
09/23/24
2

Уже, наверное, пару недель - после последних крупных обнов началось.

Это как-то связано с обновлением интерфейса. Например, если запустить групповую арену на авто и открыть чат, то в конце каждого боя он меняет вкладку. С другими местами, где можно запустить мультибой, то же самое.

Views
16
Comments
7
Comments
AlexUA_KhModerator
Sep 27, 2024, 06:4809/27/24
02/11/20
1747

Привет, спасибо за твою бдительность. Да, это баг, разработчики планируют пофиксить его в одном из следующих обновлений.

Oct 1, 2024, 14:3410/01/24
12/25/19
23

AlexUA_Kh привіт, дякую за промокоди, які завжди допомогають, але хотів спитати про цей баг, котрий не було пофіксено з 9.20.0 - вже 9.20.6.

Як вважаєш переписка внутрішня клану коли попадає на загальну - це не порушення конфіденційності? Деякі клани можуть в внутрішньому чаті поділитися даними акаунту коли немає другого джерела, і це попадає в загальний чат. Дуже погано - це пріорітетна задача, а не робити фікс гургота чи воєводи та якісь там рамки акаунту.

"Все" працювало доки не вийшо оновлення 9.20, англійській чат зразу помилку написав, можеш подивитися - сказалі в патчі пофіксять - вийшой 6й фікс і де?

Я боюся шось писати, бо відправляю від голови клану а отримує загальний чат?

Підніми цю проблему будь ласка на червоний рівень, бо так грати не дуже, або не писати нічого клану, або використовувати зовнішні джерела спілкування.

Чат зломаний, зовсім. Якщо треба - фото та відео тут.

i

https://youtu.be/ubW5TufJb44

Rina_MariModerator
Oct 2, 2024, 13:3510/02/24
08/27/21
500
Фенрир

AlexUA_Kh привіт, дякую за промокоди, які завжди допомогають, але хотів спитати про цей баг, котрий не було пофіксено з 9.20.0 - вже 9.20.6.

Як вважаєш переписка внутрішня клану коли попадає на загальну - це не порушення конфіденційності? Деякі клани можуть в внутрішньому чаті поділитися даними акаунту коли немає другого джерела, і це попадає в загальний чат. Дуже погано - це пріорітетна задача, а не робити фікс гургота чи воєводи та якісь там рамки акаунту.

"Все" працювало доки не вийшо оновлення 9.20, англійській чат зразу помилку написав, можеш подивитися - сказалі в патчі пофіксять - вийшой 6й фікс і де?

Я боюся шось писати, бо відправляю від голови клану а отримує загальний чат?

Підніми цю проблему будь ласка на червоний рівень, бо так грати не дуже, або не писати нічого клану, або використовувати зовнішні джерела спілкування.

Чат зломаний, зовсім. Якщо треба - фото та відео тут.

i

https://youtu.be/ubW5TufJb44

Привіт.

можуть в внутрішньому чаті поділитися даними акаунту коли немає другого джерела 

Це передача данних третім особам, що є порушенням правил. Навіть хтось з вашого клану може цим скористатися, ви ж особисто не знаєте один одного. 

Це відбувається під кінець бою, тому поки краще писати без активних боїв на фоні і тоді чат не буде змінюватися.

Ця проблема відома розробникам, даний баг буде пофіксено у найближчих оновленнях, про що AlexUA_Kh  написав вище. Про це можуть повідомити і у день оновлення. 

Oct 5, 2024, 13:4010/05/24
12/25/19
23
Rina_Mari

Привіт.

можуть в внутрішньому чаті поділитися даними акаунту коли немає другого джерела 

Це передача данних третім особам, що є порушенням правил. Навіть хтось з вашого клану може цим скористатися, ви ж особисто не знаєте один одного. 

Це відбувається під кінець бою, тому поки краще писати без активних боїв на фоні і тоді чат не буде змінюватися.

Ця проблема відома розробникам, даний баг буде пофіксено у найближчих оновленнях, про що AlexUA_Kh  написав вище. Про це можуть повідомити і у день оновлення. 

Rina_Mary, вітаю, я розумію що виліз баг у версії 9.20, але було шість патчів до 9.30,  наразі проблема не вирішена. Ще одне - якщо все працювало, як можна це було зламати - спеціально? Бо я програміст, і по цьому відео шо я виклав добре можна побачити що у кінці бою чат скидається, коли починається рахунок урону або передача результату на сервер.

Ще одне - викидає досі, з'єднання прервано. Хоч в телефоні навіть не грав, платформа пларіум. Мультибій неможливо лишити більше ніж декілька боїв якщо немає фокуса на грі, дивлюся ютуб або ще шось. Сьогодні подивлюся, не можу бути в грі більше 2х годин у робочі дні.

Rina_MariModerator
Oct 5, 2024, 16:3110/05/24
08/27/21
500
Фенрир

Rina_Mary, вітаю, я розумію що виліз баг у версії 9.20, але було шість патчів до 9.30,  наразі проблема не вирішена. Ще одне - якщо все працювало, як можна це було зламати - спеціально? Бо я програміст, і по цьому відео шо я виклав добре можна побачити що у кінці бою чат скидається, коли починається рахунок урону або передача результату на сервер.

Ще одне - викидає досі, з'єднання прервано. Хоч в телефоні навіть не грав, платформа пларіум. Мультибій неможливо лишити більше ніж декілька боїв якщо немає фокуса на грі, дивлюся ютуб або ще шось. Сьогодні подивлюся, не можу бути в грі більше 2х годин у робочі дні.

На жаль, іноді бувають збої, спеціально їх ніхто не робить. Команда працює над вирішенням проблеми. 

У дайджесті вчора про це написали:

Помилки та виправлення
Нажаль, деякі помилки інтерфейсу не зникли після оновлення 9.30, тому ми вже працюємо над тим, щоб позбутися їх з майбутніми оновленнями:
Червона точка, що наче блукаючий вогник намагається заманити гравців до Облоги, але це є візуальною помилкою.
Зміна кланового чату на загальний наприкінці битви. 

Можливо потрібно почистити КЕШ, або причиною можуть бути перебої з інтернетом. Якщо чистка КЕШ не допоможе, пропоную звернутися до підтримки. Оформити заявку ти можеш за цим посиланням.

Oct 17, 2024, 15:4710/17/24
10/06/24
1

Есть у пларов поразительная способность: ломать то, что работатет и вообще не нужно трогать.

Предлагаю решение, которое даже они осилят: поставить вкладку клана дефолтной, первой, чтобы переключалось на нее. Потому что глобал никому не нужен.

Rina_MariModerator
Oct 18, 2024, 07:3710/18/24
08/27/21
500
ruthanneharlequin

Есть у пларов поразительная способность: ломать то, что работатет и вообще не нужно трогать.

Предлагаю решение, которое даже они осилят: поставить вкладку клана дефолтной, первой, чтобы переключалось на нее. Потому что глобал никому не нужен.

У мобільній версії дану проблеми виправили. Чекаємо на виправлення багу і на ПК.

Загальним чатом користується багато гравців, які знаходяться у різних кланах.