это не выход, если есть режим и выпадать должно, значит пускай вападает, а если под видом выпадания сделали вымыв ресурсов то это плохо! хотя я замечу что до того как я взял задание на получение 1 мифик артефакта , мифик шмот падал по кд с любыл уровней! в игру не данатил кроме 1 раза, тачто и попращатся с таким отношением будет просто
это не выход, если есть режим и выпадать должно, значит пускай вападает, а если под видом выпадания сделали вымыв ресурсов то это плохо! хотя я замечу что до того как я взял задание на получение 1 мифик артефакта , мифик шмот падал по кд с любыл уровней! в игру не данатил кроме 1 раза, тачто и попращатся с таким отношением будет просто
Так выпадает. Только там шанс меньше че на 10м
Шанс на міфічний артефакт на 1 поверсі Важкого режиму Підземелля рівний 0.5% лише (це сумарно на 5* - 0,34% і 6* - 0,16%). Це такий самий шанс, як отримати легендарного героя з синіх чи войдових уламків без будь-яких збільшень шансів і системи компенсації, тож покращуй команди, щоб фармити вищий поверх, інакше прийдеться багато енергії потратити на цю місію.
Якщо не можеш поки, то не варто спішити з цими місями, фарми підземелля під турніри.
Якщо ти не можеш фармити вищі рівні Важкого підземелля, то все одно застрягнеш на якійсь місії не через шанс випадання, а через слабкі команди (там далі будуть місії і на 3/5/10 поверхи підземель, в тому числі Лавового лицаря).