All Categories

Запретить овцу на аренахЗапретить овцу на аренах

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Запретить овцу на аренах

Search
Sep 17, 2023, 21:4409/17/23
09/17/23
0

Запретить овцу на аренах

Надо запретить это дисбалансное явление на аренах, полностью вырезав с арен, а лучше из игры.

Views
31
Comments
9
Comments
FreezyModerator
Sep 18, 2023, 09:0609/18/23
04/21/22
283

Привіт, вівця якраз і була створена в основному для ПвП контенту, тому в цій пропозиції немає сенсу.

Я б навпаки в ПвЕ контенті її прибрав, бо, наприклад, в мене на Кімі стоїть Поліморф і через це фейлить на Феї бій. А для ПвП хороший дар, можна контролити героїв контролю противника, різних там Каймерів, Серріс, Укко і т.д. 

Sep 18, 2023, 11:5809/18/23
09/18/23
1
Freezy

Привіт, вівця якраз і була створена в основному для ПвП контенту, тому в цій пропозиції немає сенсу.

Я б навпаки в ПвЕ контенті її прибрав, бо, наприклад, в мене на Кімі стоїть Поліморф і через це фейлить на Феї бій. А для ПвП хороший дар, можна контролити героїв контролю противника, різних там Каймерів, Серріс, Укко і т.д. 

Хорошая шутка.

КК+овца=имба

Хочешь снять/своровать КК? Лови овцу ! Хочешь наложить бомбы? Лови овцу!

FreezyModerator
Sep 18, 2023, 14:2209/18/23
04/21/22
283
Hesh

Хорошая шутка.

КК+овца=имба

Хочешь снять/своровать КК? Лови овцу ! Хочешь наложить бомбы? Лови овцу!

Тоді варто дати трохи опору своїм стріперам, ти ж навряд проти 6* Поліморфів граєш часто. В більшості випадків 300 опору буде достатньо, щоб не змогли накласти Вівцю.

Sep 18, 2023, 16:1109/18/23
09/18/23
1
Freezy

Тоді варто дати трохи опору своїм стріперам, ти ж навряд проти 6* Поліморфів граєш часто. В більшості випадків 300 опору буде достатньо, щоб не змогли накласти Вівцю.

А может ты не будешь бредить?

Во первых где их взять когда нужен КШ+КУ+атака+скорость+меткость ?

Во вторых, ты реально думаешь, что каймеры, атаманы, митралы, укки и прочие имеют меньше 250 меткости?

Может у твоей кими меньше 250 меткости?

FreezyModerator
Sep 18, 2023, 18:1009/18/23
04/21/22
283
Hesh

А может ты не будешь бредить?

Во первых где их взять когда нужен КШ+КУ+атака+скорость+меткость ?

Во вторых, ты реально думаешь, что каймеры, атаманы, митралы, укки и прочие имеют меньше 250 меткости?

Может у твоей кими меньше 250 меткости?

Це що за гібридні герої, яким ти даєш і к.шнс, і к.шкд, і атаку, і швидкість з точністю? Наскільки я знаю, нюкерів збирають практично без точності, а лише в дамаг і швидкості ~200. А якщо герой контролю, то зроби його як контроль, а не гібрид дд+контроль і будеш мати запас на трохи опору проти Вівці. 

Перечислені тобою герої - це більшість? Ліліту, Арба, Сифі, Скелет і т.п. - часто бачу в таких героїв Поліморф в дарах, їм навряд чи дають багато точності. (З іншої сторони, якщо в тебе на таких героях є Поліморф, то варто дати трохи точності)

Мітралі давати Поліморф?) Це нонсенс, в неї опору дуже багато, штрафи не накладаються і Вівця, відповідно, не буде спрацьовувати.

В моєї Кімі ~600 точності, але я ж не про героїв контролю кажу, не лише їм дають Поліморф.

Sep 19, 2023, 04:4809/19/23
09/19/23
1
Freezy

Це що за гібридні герої, яким ти даєш і к.шнс, і к.шкд, і атаку, і швидкість з точністю? Наскільки я знаю, нюкерів збирають практично без точності, а лише в дамаг і швидкості ~200. А якщо герой контролю, то зроби його як контроль, а не гібрид дд+контроль і будеш мати запас на трохи опору проти Вівці. 

Перечислені тобою герої - це більшість? Ліліту, Арба, Сифі, Скелет і т.п. - часто бачу в таких героїв Поліморф в дарах, їм навряд чи дають багато точності. (З іншої сторони, якщо в тебе на таких героях є Поліморф, то варто дати трохи точності)

Мітралі давати Поліморф?) Це нонсенс, в неї опору дуже багато, штрафи не накладаються і Вівця, відповідно, не буде спрацьовувати.

В моєї Кімі ~600 точності, але я ж не про героїв контролю кажу, не лише їм дають Поліморф.

Шизик, крыса. Но крысе можно КШ не давать. Другими играть просто нету смысла из-за КК. За редким исключением и невозможности на 3х3 собрать все команды через них.

3% передаёт привет.

Да, да и зачем она тогда нужна, без возможности наложить порчу? Её как раз через меткость собирают, ведь у неё меткость переходит с сопру.

FreezyModerator
Sep 19, 2023, 13:5209/19/23
04/21/22
283
Hesh

Шизик, крыса. Но крысе можно КШ не давать. Другими играть просто нету смысла из-за КК. За редким исключением и невозможности на 3х3 собрать все команды через них.

3% передаёт привет.

Да, да и зачем она тогда нужна, без возможности наложить порчу? Её как раз через меткость собирают, ведь у неё меткость переходит с сопру.

Мітралі точність дають, так. Я про те, що їй немає сенсу давати Поліморфізм. Бо за рахунок великої точності в неї і великий опір. 

Вівця накладається тоді, коли на героя з даром Поліморфізм вішаються штрафи/знімаються бафи. Тобто в більшості випадків на Мітралу не вішають штрафи, тому і Поліморфізм на ній не буде працювати.

Бомбовиків на Арену краще без к.шнс і к.шкд вдягати, а розганяти атаку, швидкість і точність, тому що бомби лише від Атаки наносять шкоду і не можуть завдати критичної шкоди. Так, іноді є сенс їм давати ще стати, щоб і з руки били, але тут вже обирати треба чи хочеш опір, щоб вівця рідше спрацьовувала від ворогів без точності, чи щоб ще й з руки бив. 

Sep 19, 2023, 20:1209/19/23
09/19/23
1

Сбитие щита ударом так-же тригерит овцу.

i

Что там ему лучше? Без КШ?

Sep 21, 2023, 15:0409/21/23
04/17/22
1462

Мечтать не вредно... Любые дисбалансые вещи типа КК или овцы - это хлеб разрабв, они специально дисбаланс создают что бы деньги выманивать у игроков на попытки противостояния этому дисбалансу. "Грязная игра", причем это я не про рейд 😟