All Categories

Допоможіть з командою на КБ Допоможіть з командою на КБ

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Допоможіть з командою на КБ

Search
Mar 14, 2025, 11:5203/14/25
05/24/19
0

Допоможіть з командою на КБ

i

i

Views
8
Comments
2
Comments
FreezyModerator
Mar 14, 2025, 13:1403/14/25
Mar 14, 2025, 13:15(edited)
04/21/22
283

Привіт. Думаю, що поки що можна використовувати ось таку команду:

Ельва, Фейн, Торагі, Фолі, Отруйник.

Ельва як лідер, вона дуже добре лікує команду. Фейн має всі необхідні штрафи для боса + отрути і наносить добре шкоду. Торагі допоможе з щитом союзників + отрути і штраф атаки на А1. Фолі має Паразит, а також штраф захисту на А1. Отруйник зменшить шкоду по твоїй команді теж, а також отрути і їх активація на А1. В результаті, якщо добре налаштувати команду, бос буде постійно під штрафом захисту та атаки.

Судячи з того, як одягнена Аліса, я б рекомандував тобі подивитись відео в Ютубі як одягати героїв. Якщо коротко, то тобі варто акцентувати увагу на параметри, а не на бонуси сету на початку.

Умовно Аліса з 100% к.шнс наносила б значно більше шкоди, в будь-яких артефактах, ніж зараз в Жорстокості і Розправі з теперішніми параметрами. Якщо ж вона у тебе для контролю ворогів, тоді варто розглянути інші артефакти, щоб збільшити швидкість, точності для твого рівня в принципі достатньо, навіть може забагато.

Mar 16, 2025, 15:3103/16/25
07/12/17
9

Вместо Фоли я бы попробовал Локи, у него метеор и продление штрафов с А1, другие скилы ему можно отключить )