All Categories

Пул героев по мастямПул героев по мастям

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Пул героев по мастям

Search
Mar 29, 2024, 19:3703/29/24
11/28/21
469

Пул героев по мастям

Для тех, кто давно играет и имеет немало героев: заметили ли вы, что персы некоторых стихий приходят значительно чаще, чем другие? Хоть из шардов хоть иным способом. Я не только о войдах. Конкретно, у меня на акке существеенно больший процент героев магии, потом идут герои силы, затем духа, и потом войды. Разумеется, я многих слил, и общая картина искажена, но все равно перекос в пользу "синих" остается.

Хотелось бы чтоб плары как то выровняли ситуацию, например, поменяв ряду чемпионов цвет. Если это недопустимо, то выровнять распределение в коллекции можно за счет выставления разных вероятностей прихода для разных стихий.

Views
19
Comments
3
Comments
FreezyModerator
Mar 30, 2024, 12:0703/30/24
Mar 30, 2024, 14:04(edited)
04/21/22
283

Привіт. Це нормально, не бачу потреби вирівнювати кількість, це рандом і в кожного по різному. 

У мене 30 лег Сили (10 з них не з уламків), 24 лег Магії (6 з них не з уламків), 22 лег Духу (9 з них не з уламків). 

Войди - це окрема тема, це вважається найсильніша стихія і Темні уламки важко отримувати, тому їх точно не може бути так само, як інших.

В гру вводять легендарних героїв приблизно порівну по стихіях, далі справа рандому. Зараз у грі легендарних героїв: 67 - Войдових, 61 - Сили, 64 - Духу, 65 - Магії.

Якщо брати легендарних разом з епічними, то приблизно так само: 142 - Сили, 137 - Духу, 134 - Магії, 119 - Тіні. У мене у такому ж порядку спадання кількість героїв, і як ти зауважив, то треба брати до уваги те, що епічні герої використовуються як корм і реальна картина може бути іншою.

Mar 30, 2024, 12:4503/30/24
11/28/21
469
Freezy

Привіт. Це нормально, не бачу потреби вирівнювати кількість, це рандом і в кожного по різному. 

У мене 30 лег Сили (10 з них не з уламків), 24 лег Магії (6 з них не з уламків), 22 лег Духу (9 з них не з уламків). 

Войди - це окрема тема, це вважається найсильніша стихія і Темні уламки важко отримувати, тому їх точно не може бути так само, як інших.

В гру вводять легендарних героїв приблизно порівну по стихіях, далі справа рандому. Зараз у грі легендарних героїв: 67 - Войдових, 61 - Сили, 64 - Духу, 65 - Магії.

Якщо брати легендарних разом з епічними, то приблизно так само: 142 - Сили, 137 - Духу, 134 - Магії, 119 - Тіні. У мене у такому ж порядку спадання кількість героїв, і як ти зауважив, то треба брати до уваги те, що епічні герої використовуються як корм і реальна картина може бути іншою.

так воно, але чомусь на мій та інші акки маги падають частіше ніж інші кольори. рендом у їх сторону роками?! войди такі да, інше...в моєму клані з 12 постійних членів за 2-3 роки активної гри чомусь нікому не вийшли такі леги як Влад та Костянтин, Атаман тільки в мене, та взагалі з шардів вийшло 2-4 легі войда на кожний акк. Звісно такі цифри для f2p. Чому написав? В мене за місяць прийшло всього 4 легі, з них 3 то блакитні. А й до цього у коллекції вони переважали. Не критично, але дісбаланс такі є.

Apr 14, 2024, 05:3604/14/24
11/28/21
469

я устал ':) опять выпадают только маги :( Кайден заявился, херой от 2020 года выпуска. дайте хоть иногда героев духа!