All Categories

Шанси на конкретного героя під різні Події призовуШанси на конкретного героя під різні Події призову

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Шанси на конкретного героя під різні Події призову

Search
FreezyModerator
Dec 28, 2023, 17:2412/28/23
04/21/22
283

Шанси на конкретного героя під різні Події призову

i

Часто чув тези "я не вірю в х10/х15", "х10/х15 не працює" і т.п. Тому вирішив порахувати реальні шанси отримати героїв на різних Подіях призову.

У таблиці 1 показані шанси у % на отримання конкретного героя при гаранті на рідкісність (тобто якщо у вас вже по системі компенсації має бути 100% легендарний/епічний герой) або ж просто без врахування базових шансів на рідкісність.

Формула розрахунку:

1/(заг. к-сть героїв)*(х10/х15/х20/х25 на конкретного героя відповідно до стовпчика)*100%

У таблиці 2 наведені шанси вже з урахуванням базових шансів на рідкісність, тобто якщо брати легендарну, то 0,5% для Прадавніх/Темних, 1% — Первовічні та 6% — Сакральні. Але не враховується система компенсації.

Формула розрахунку:

1/(заг. к-сть героїв)*(х10/х15/х20/х25 на конкретного героя відповідно до стовпчика)*(базовий шанс)*(х2 відповідно до стовпчика)*100%

P.S. У загальну кількість героїв входять усі герої, які можуть випасти з уламків станом на 23.12.23. 

Views
15
Comments
5
Comments
Jan 5, 2024, 12:2201/05/24
03/14/20
87

"Часто чув тези "я не вірю в х10/х15", "х10/х15 не працює" і т.п. Тому вирішив порахувати реальні шанси отримати героїв на різних Подіях призову. "

У меня было 2 раза прикол, с Купидусом и с Теодором, были х10 на них, открывал камни ничего не падало, стоило закончиться событию, открываю 1 синий и вуаля, пришел герой😂 так я получил Купидуса через 2 часа после окончания х10 и Тео через +- 10 часов после окончания х10 на него

А по поводу шансов призыва, мне вот что интересно, разработчик будет ли что-то делать с темными осколками? Ибо шансы как у древних, а падает их крайне мало, может хоть накинете пару процентов вероятности? Например 70% редкий, 25% эпик и 5% лега? Ибо сакралы падают намного чаще чем эти темные осколки, собрать их конкретно сложно, а героев хватает. ну или можно хотя бы 3% на легу и 20 на эпика

FreezyModerator
Jan 5, 2024, 17:1701/05/24
04/21/22
283
JarlWhistUA

"Часто чув тези "я не вірю в х10/х15", "х10/х15 не працює" і т.п. Тому вирішив порахувати реальні шанси отримати героїв на різних Подіях призову. "

У меня было 2 раза прикол, с Купидусом и с Теодором, были х10 на них, открывал камни ничего не падало, стоило закончиться событию, открываю 1 синий и вуаля, пришел герой😂 так я получил Купидуса через 2 часа после окончания х10 и Тео через +- 10 часов после окончания х10 на него

А по поводу шансов призыва, мне вот что интересно, разработчик будет ли что-то делать с темными осколками? Ибо шансы как у древних, а падает их крайне мало, может хоть накинете пару процентов вероятности? Например 70% редкий, 25% эпик и 5% лега? Ибо сакралы падают намного чаще чем эти темные осколки, собрать их конкретно сложно, а героев хватает. ну или можно хотя бы 3% на легу и 20 на эпика

В тому й цінність Темних уламків і героїв з них, що уламки рідкісніші, а стихія не має слабких ударів. Тому навряд чи будуть піднімати шанси. Натомість, за Циркони зробили додаткову можливість отримувати хоча б епічних героїв Тіні.

Jan 6, 2024, 11:1201/06/24
01/06/24
1
JarlWhistUA

Сакралы падают чаще тёмных ? Что-то ты бредишь...

Jan 7, 2024, 10:0901/07/24
03/14/20
87
Hesh

Сакралы падают чаще тёмных ? Что-то ты бредишь...

ну лично у меня сакралы с КБ водятся чаще чем темные, я не сказал же что одни сакралы сыпятся, книги и древние в основном, но если сравнить темные и сакралы, то сакралы чаще падают

Jan 7, 2024, 10:1101/07/24
03/14/20
87
Freezy

В тому й цінність Темних уламків і героїв з них, що уламки рідкісніші, а стихія не має слабких ударів. Тому навряд чи будуть піднімати шанси. Натомість, за Циркони зробили додаткову можливість отримувати хоча б епічних героїв Тіні.

не спорю что они ценные и герои есть хорошие, вот только получить хорошего героя, это квест лет этак на 20 ибо шансы даже под х2 мизерные на те же леги, да и на эпики не сильно большие, а что касаемо их ценности, то реально хороших героев мало, не смотря на то что они войд стихии