Бракований Ак ?
Чи може хтось пояснити що відбувається на моєму акаунті ?
1. Вже другу неділю з 2 х останніх скринь 5 і 6 КБ невпало жодного сакралу і жодного лег тому вже 2 місяць з 5 КБ з 2 - х останіх скринь невпав жоден сакральний уламок ! хоча до того як я почав регулярно фармити остані скрині з 6 КБ 2 - 4 сакрали в місяць падали ! я помітив що така хрінь сталась після тго як я купив прпуск на Зену ... Що мені до того що я мучився збирав пачку, щоб забирати остані скрині з 5 і 6
КБ коли в мене виходить так що немає різниці чи ти фармиш 4 і 5 чи ти фармиш 5 і 6 ... почав фармити 6 кб 5 перетворився в точності на 4 а 6 на 5 ! Як так ?
2 . Нещодавно як дурак купив пачку міфік уламків злив дебіл 2 800 грн і під Х 2 відкрив ! як думаєте скільки получив Легендарних героїв ? Цілий 0 та щотам легендарки з 12 міфік шардів впав аж 1 фіговий епік, решта все 3 - х зірковий шлак ... це як розуміти ? Х 2 ? 80 доларів за Пана міцно рогого ? можете подумати що це я відкрив свої перші Міфіки ні з перших 9 більшість з яких куплені за реалні гроші , під
Х 2 : 0 легендарок і 2 Сера Артеміджа ! все ... загалом відкрив понад 30 міфік уламків під Х 2 отримав 0 легендарок і 3 середніх епіка ! Це норм ?
За 2 роки гри з темних улавмків впала лише одна Лега за 2 роки ! карл !
З сакралів перша лега впала майже за цілий рік гри і це був дубль Аотара якого я передтим скрафтив на злитю ! тоді через це згорів пукан і я закинув гру ... вернувся за рік щось змінилось ? НІ ! зіграв ще рік відкрив купу сакралів за ще рік знаєте скільки лег впало з сакралів аж 3 ! і то відкривав під гарант на другу, бо розумів що вже має впасти Лега по гаранту через те що вже довго нічого непадало впало !
Воєвода і бонусом Гнішак ... потім довго нічого непадало ... і ось нарешті по гарату звичайно впала чергова лега під Х - 2 знате яка шлаковий Елегіус ! ось і всі Леги з сакралів за 2 роки !
2 Роки гри і з сакралів маю аж 4 легендарних героя Аотара , Воєводу Гнішака і Елегіуса... шо норм ! в Мене на акаунті за 2 роки гри жодної топової Леги ! досих пір на арені змушений Юзати епічного Луа якого витягнув 2 роки тому ...
І ЦЕ Я ДАЛЕКО НЕ ФРІТУПЛЕЙ ГРАВЕЦЬ ! ТЕПЕР ЖОДНОЇ КОПІЙКИ В ЦЮ ГРУ !