Я от сьогодні спробував на таймер пройти, за 1 год 20 хв я відбив 20 жетонів на груповій, 25 жетонів на класичній, відбив 3 ВФ (там у мене ящери і несмертна орда довго, мені лінь навіть з пресетами побавитись, щоб було трохи швидше, а в ящерах немає дд, крім Разена і то вдітий нижче середнього), кб швидкий бій 2 ключі і всі завдання, крім Вежі. На Вежі у мене Краб фармиться по 6-7хв (Фея і Грифон швидше, тому в ті цикли значно менше часу піде) і інколи буває фейл, не робив команду під нього, фармлять герої вдягнені під зовсім інші локації, є Урост в порталі, але поки не призиваю, він стабільно десь за 5хв буде фармити. Ну і дволикий по 3хв. Енку не завжди витрачаю, тримаю під кращі події/турніри чи притримую кілька днів, щоб не просто під турнір вдарити, а ще і дослідника підземель (якщо звісно його треба буде закривати на якусь велику кількість очок).
Загалом 1 год 20 хв + 1 год на вежу + 20 хв на дволикого + хай буде 30хв ввечері ще класичну арену побити і ще 2 ключі на кб = до 4 годин піде у мене в звичайний день.
На груповій я в Сріблі 3-4, на КВ піднімаюсь в Срібло 4, а на тиждень без КВ падаю в Срібло 3. Тому спокійно виставляю собі деф у суботу зранку (або якщо лінь буде фармити 3х3, то ще в п'ятницю, коли зливаю всі безкоштовні жетони), коли йду в Срібло 4, за суботу і неділю піднімаюсь в жовту-зелену зону, інколи зранку в понеділок підстраховуюсь. В неділю звісно йде більше часу на 3х3, бо там вже не виходить зливні пачки фармити. Але в середньому, якщо взяти навіть інші активності, типу гідри, КВ, проходження вежі, РТА і т.д., то не вийде більше, ніж 6-7 годин в день, але аж ніяк не по 19 годин)
Загалом дуже багато питань до твого "реального" часорозподілу:
- Класична арена по 3хв на бій, серйозно? це які ти паки там б'єш? в мене на бій зазвичай до 1хв йде спідпаком, деф у мене знятий (щоб скидали по рейтингу й я сильно не піднімався), коли немає команд легких - йду щось робити інше в перерві між безкоштовними оновленнями. 40 жетонів? безкоштовних за добу 39 може бути (24 за звичайне оновлення, 10 мішок за час в грі, 5 за щоденне), але нехай візьмемо, що 1, це середнє за додаткові мішки оновлень чи компенсацій за техроботи (хоча вони даються явно не кожні 10 днів, але хай).
- Групова арена по 15 хв? в мене стільки не йде навіть в неділю на незливні дефи) і чому 30 жетонів? тобто ти ще 1 мішок докуповуєш щодня. Я в сріблі не бачу потреби в цьому (і так майже весь магазин скуповую і є зараз 77к злитків), але якщо ти в Золоті вже, то так, я теж так буду робити в Золоті.
- Рта - по 15 хв? явно навіть не середній показник, або я не розумію якими командами ти граєш чи тобі попадаються. В мене йде десь 30хв на 10 жетонів зазвичай, іноді більше, коли попадаються гравці з деф паками.
- Крипти по 10 хв? В мене жодна так не фармиться, теж не розумію що в тебе за команди такі там, максимум по 6-8 хв і то таких крипт в мене лише кілька, решта до 5 хв.
- КБ по 25 хв на ключ? Я максимум, що бив власноруч - це пак 3:1 з Демітою по ~16 хв, хоча зараз вже є швидкий бій, а 25хв то хіба що руками. Або це та сама Деміта 3:1, тільки на дуже слабкому пристрої і з 30 фпс?
- Дволикий 5 хв - норм, якщо не анкіл, а б'єш звичайною командою.
- Башня по 7 хв? в мене лише Краб так (хоча деякі фармлять і Крижану павучиху, теж хороший сет і швидше/легше фармиться), Фея 120 - 3-4 хв, Грифон - 4-5 хв і то можна постаратись швидше, але мені і так норм.
- 10 хард данж по 5хв? Ну варто пришвидшувати якось, я фармив 4 хард Дракона по 3,5 хв соло Орном, потім зробив команду швидку на 10 за 2-2,5 хв. Павучиха по 11 секунд, Голем - не стабільно поки, але в середньому по 3-3,5 хв і фармиться досить рідко, хіба що під особливі події чи злиття.