All Categories

Поговоремо....Поговоремо....

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Поговоремо....

Search
May 12, 2023, 18:0305/12/23
06/08/21
342

Поговоремо....

Я 2 роки в грі, і майже одразу усюди ввімкнув х2, алє сталось неочікуване, і я переустоновив Вінду.

Усі налаштування злетіли звісно ж, і що я помітив,... те про що багато було розмов, пропозицій та відмов у проханні гравців.... а самє те, що на х1 гра умисно сповільнена, це дуже чітко видно на анимаціях героїв і босів.

Якщо наразі х2 це звичайна швидкість у грі, у чому проблема зробити х1.5 чи х2, звісно ж від нинішнього х2.... Питання риторичне.

Просто спостереження, вирішив поділитись.

Views
10
Comments
4
Comments
May 12, 2023, 18:4205/12/23
05/30/20
358

Привіт, ця тема неодноразово піднімалася в нашому ком'юніті. На швидкості, вищій за х2, починають лагати анімації героїв, ситуація погіршується, якщо у користувачів параметри пристроїв близькі до мінімальних вимог. Тому розробники роблять прискорення гри трохи інакше, наприклад за допомогою суперрейдів. 

До речі, якщо у вас є ідеї як можна прискорити гру (не змінюючи швидкість), то напишіть. Усі нові ідеї я відправлю розробникам. 

May 12, 2023, 19:2005/12/23
May 12, 2023, 19:30(edited)
06/08/21
342
Heat

Привіт, ця тема неодноразово піднімалася в нашому ком'юніті. На швидкості, вищій за х2, починають лагати анімації героїв, ситуація погіршується, якщо у користувачів параметри пристроїв близькі до мінімальних вимог. Тому розробники роблять прискорення гри трохи інакше, наприклад за допомогою суперрейдів. 

До речі, якщо у вас є ідеї як можна прискорити гру (не змінюючи швидкість), то напишіть. Усі нові ідеї я відправлю розробникам. 

Я вже писав, алє такая ідея теж неприйнятна, і про це теж писали, алє дуже б суттєво заощадила б час для гравців.

Якщо Ви гравець, і знаєте таку гру як Герої 3, то маєте пам'ятати, що там був вибір, чи приймати участь у битві, чи обрати швидку битву, тобто ПК сам прораховував підсумок бою.

Можно було б і в рейді так зробити, наприклад 50 мультибоїв з павучихою швидкий бій. Прорахувала гра всі 50 мультиків, і видала результати боїв з 50 одиницями біжутерії, нехай би не за секунду, щоб забирало трохи часу на прорахунки, алє все ж це б забирало менше часу ніж 10-15-25 секунд до прикладу на кожен бій, у кого як, я хз.

На КБ це було б корисно, а то певно вже всім остогидло дивитись на те, як його лупцюють анкіли, чи вже перевірені команди, які набирають +- 1-2 лями кожен раз однаково. Навіщо на це час гаїти, не зрозуміло.

Це єдина ідея яку можу знов запропонувати.

З.І. Так ті користувачі, у яких пристрої наближені до мін. вимог гри, хай би і не вмикали прискорення, чи обмежити їм це робити, по вимогам до параметрів пристрою.

Алє Якщо щей і анімації ломаються, то тут і обговорювати нема що....

May 12, 2023, 19:4705/12/23
04/17/22
1462
Heat

Ой, не смішіть мене. "Розробники" та "прискорення гри" - це антоніми. Вони роблять все, аби гру сповільнити. За рік тут, на форумі, я бачив величезну купу гарних ідей (у тому числі й сам пропонував варіанти). А скільки ще їх було раніше... Але до жодного з них гра навіть не наблизилась. Та що говорити про те, чого немає, якщо навіть вже існуючі рейди х2 не хочуть вводити на постійній основі.

May 12, 2023, 19:5005/12/23
04/17/22
1462
Sinner

Я вже писав, алє такая ідея теж неприйнятна, і про це теж писали, алє дуже б суттєво заощадила б час для гравців.

Якщо Ви гравець, і знаєте таку гру як Герої 3, то маєте пам'ятати, що там був вибір, чи приймати участь у битві, чи обрати швидку битву, тобто ПК сам прораховував підсумок бою.

Можно було б і в рейді так зробити, наприклад 50 мультибоїв з павучихою швидкий бій. Прорахувала гра всі 50 мультиків, і видала результати боїв з 50 одиницями біжутерії, нехай би не за секунду, щоб забирало трохи часу на прорахунки, алє все ж це б забирало менше часу ніж 10-15-25 секунд до прикладу на кожен бій, у кого як, я хз.

На КБ це було б корисно, а то певно вже всім остогидло дивитись на те, як його лупцюють анкіли, чи вже перевірені команди, які набирають +- 1-2 лями кожен раз однаково. Навіщо на це час гаїти, не зрозуміло.

Це єдина ідея яку можу знов запропонувати.

З.І. Так ті користувачі, у яких пристрої наближені до мін. вимог гри, хай би і не вмикали прискорення, чи обмежити їм це робити, по вимогам до параметрів пристрою.

Алє Якщо щей і анімації ломаються, то тут і обговорювати нема що....

Там не анімації ламаються, а розробники ламаються нові сервери купувати. Недаремно всі розрахунки робить клієнт гри.