All Categories

Гідра (коли забрав Мітралу)Гідра (коли забрав Мітралу)

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Гідра (коли забрав Мітралу)

Search
Mar 25, 2023, 05:1203/25/23
06/08/21
342

Гідра (коли забрав Мітралу)

Вже була подібна тема, хочу продублювати зі своїм баченням винагороди, після Мітрали.

Коли забираєш Мітралу с Гідри, зробіть так щоб з Гідри падали частинки незабранних  героїв на аккунті гравця.

Це можно реалізувати таким чином:

Із будь-якої скрині, будь-якої складності буде падати 1-2 частинки не забранних героїв починаючи з епічних(їх досить багато), +є два рідкисних войда, їх теж можна давати(алє не одноразово) наприклад в відсотковому співвідношені, наприклад % випадання єпічних частинок -30%, а рідкисних -70%.

Коли епіки будуть зібрані, почнуть падати на легендарних у співвідношені наприклад 10%/90%...

І після отримання героїв таким чином за частинки, прибирайте їх зі списку, алє ця пропозиція вжє теж була в обговорюванні...

Якось так..., ідею можливо доопрацювати, алє мені здається що необхідно прибрати Мітралу зі скринь для тих гравців які її отримали(щоб очі не муляла), і добавити щось нове і не менш цікаве.

Або, або.... Добавити замість часток, епічну, легендарну книги та рідкісний з темним уламки, звісно щоб падали у відсотковому співвідношені залежному від їх рідкості.

Views
29
Comments
6
Comments
Mar 25, 2023, 09:1703/25/23
05/30/20
358

Вітаю, знаю, що ця тема обговорювалася і поки в планах немає переробки нагород з гідри, тому що вони становлять високу цінність. 

Якось так..., ідею можливо доопрацювати, алє мені здається що необхідно прибрати Мітралу зі скринь для тих гравців які її отримали(щоб очі не муляла), і добавити щось нове і не менш цікаве. 

Я передам вашу ідею, але якщо можете, то будь ласка допрацюйте вашу ідею, щоб я надіслав кінцевий результат 🙂

Mar 25, 2023, 09:2403/25/23
06/08/21
342
Heat

Вітаю, знаю, що ця тема обговорювалася і поки в планах немає переробки нагород з гідри, тому що вони становлять високу цінність. 

Я передам вашу ідею, але якщо можете, то будь ласка допрацюйте вашу ідею, щоб я надіслав кінцевий результат 🙂

Я поміркую над цим, та напишу на протязі доби...

Mar 25, 2023, 10:0803/25/23
Mar 25, 2023, 10:33(edited)
06/08/21
342
Heat

Отже, оскільки я з Вами згоден що нагороди с Гідри досить вагомі в рамках гри, з досить імбовими сетами та самою Мітралою, яка дуже топова героїня і так чи інакше вона буде у всіх гравців, то пропоную от що:

Оскільки Гідра оновлюється раз на тиждень, то можна зробити потижневі нагороди присвячені одному з елементів гри, після отримання Мітрали:

Наприклад:

Перший тиждень, тиждень кузні:

Нагороди які може отримати гравець:

1. Чар-молот-10шт.

2. Ввести матеріали на біжутерію, яку можно було б створити у кузні, яка  запобігала б Гідрі з'їсти героя(не переварити, а саме ковтнути) скажімо із 25% шансом. 

Наприклад, рідкісні частини у розмірі 20шт, епічні 10шт, легендарні 5шт.

3. Талісмани рангу\рідкості - від 3 до 5 шт.

4. Ввести талісман на шанс створення міфічних речей у кузні, і давати в кількості 1-2 шт.

І зробити його використання в кузні, наприклад від 3шт на одну річ.

Другий тиждень, тиждень тренувань героїв:

1. Різноманітний ель в кількості від 5 до 15 шт.

2. Книжки одна із трьох можливих. Хоча рідкісних можна давати від 1 до 3 шт. не надто цінна річ.

3. Курку, одну із... 3 ранг 3шт. 4 і 5 по одній.

4. Бочка досвіду надто жирна винагорода, але хотілось би:))) Ну як варіант велике зілля одного із виду в кількості від 10 до 15 шт.

Третій тиждень, тиждень призову героїв:

Тут без фантазії, просто шанси на випадіння уламків, рідкісного, темного, сакрального.

Четвертий тиждень, тиждень частинок героїв:

Про це вже неодноразово розмірковували...

Чи зробити рубіновий тиждень, і давати певну кількість рубінів, в залежності від складності Гідри, та скрині на яку набив очок гравець.

Наразі ось такі думки з приводу винагород, замість Мітрали після її отримання.

Mar 25, 2023, 16:4503/25/23
Mar 25, 2023, 16:45(edited)
04/17/22
1462

Ну частки інших героїв нам ніхто не дасть, а ось що б частинки Мітрали продовжили б падати - це було б чудово і, на мій погляд, не напружено для реалізації.

Mar 28, 2023, 14:3603/28/23
11/23/20
253
Dron

Ну частки інших героїв нам ніхто не дасть, а ось що б частинки Мітрали продовжили б падати - це було б чудово і, на мій погляд, не напружено для реалізації.

Огонь идея! и свежестью от нее веет. Жаль не сделают :) (не видать нам Митралл +4 на арене, печаль)

FreezyModerator
Mar 29, 2023, 00:1503/29/23
04/21/22
283
Pravuta

Огонь идея! и свежестью от нее веет. Жаль не сделают :) (не видать нам Митралл +4 на арене, печаль)

Мітралу можна покращити Ясновидицею, тому цілком реально, але хтось хоче, щоб йому 4 Ясновидиці випало, замість якоїсь хорошої войд леги?) думаю, ні