All Categories

Чи актуальні сети контролю?Чи актуальні сети контролю?

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Чи актуальні сети контролю?

Search
Mar 23, 2023, 15:2203/23/23
05/30/20
358

Чи актуальні сети контролю?

Сети контролю, а саме: Ступор, Мороз, Оглушення, Провокація, Озноб, були введені в гру задовго до появи таких сетів як Камнешкіра та Загородження. Щоб протистояти героям у контроль сетах, була необхідність мати або вузький перелік героїв, які знімають штрафи, а також накладають бонус імунітет, або кілька героїв або цілу команду в сеті імунітет. З появою сетів із гідри з'явився значний дисбаланс та перевага на бік сетів шкіри. Якими сетами контролю ви користуєтеся найчастіше і чи ви ними користуєтеся взагалі?

В англомовному ком'юніті я побачив обговорення про ці сети, і там була пропозиція, щоб штраф накладався не тільки коли герой із сетом контролю завдає удару або отримує удар, а в обох випадках. Наприклад сет морозу, 20% шанс заморозити атакуючого ворога на 1 хід. Що якби сет працював так: 15% шанс накласти мороз та 15% шанс заморозити атакуючого ворога на 1 хід. 

Що ви думаєте про це і чи грали б ви саме такими сетами контролю?

Views
20
Comments
2
Comments
FreezyModerator
Mar 23, 2023, 15:4503/23/23
04/21/22
283

На Війнах Фракцій користуюсь сетами Оглушення для героїв з масовими атаками, знаю що на гідру інколи можуть вдягати сет Провокації. Сет Ступору має найбільший шанс накладання, але сон спадає від удару, тому не бачу в ньому сенсу. Щодо сету Морозу, то накладати замороження від ударів було б добре якраз для важкої лави, можливо його й змінять, якщо виявиться, що лава занадто важка. Мені більше цікаво за сети Лікування і зі Штрафом лікування - їх взагалі кудись використовують?)

Mar 24, 2023, 09:5003/24/23
05/24/19
16

Я користуюся сетом оглушення для торміна. Гарно себе показує навіть після камнешкіри. Ще Укко, теж досить гарно показує себе у сьому сеті.

Сном багато разів намагався користуватися, але він взагалі не вартий своєї уваги. Йому або суттєво підняти шанс треба, або щось таке...