All Categories

Злиття БамбусаЗлиття Бамбуса

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Злиття Бамбуса

Настав час злиття! З 28 вересня до 13 жовтня новий легендарний герой із фракції Покручів – Бамбус Щасливець – буде доступний для злиття в Порталі.

Щоб отримати Бамбуса, тобі знадобляться двоє Паннів Міцнорогих і двоє Малкітів Кровоперих. 

i

Кожного Панна Міцнорогого можна буде створити з одного Толоґа М'ясоруба, однієї Селінії Тінеликої, однієї Петрифії Несхитної та одного Торукса Сталевого.

Кожного Малкіта Кровоперого можна буде створити з одного Толоґа М'ясоруба, однієї Селінії Тінеликої, однієї Петрифії Несхитної та одного Торукса Сталевого.

Нижче подано повний перелік подій і турнірів, у яких можна здобути Толоґа М'ясоруба, Селінію Тінелику, Петрифію Несхитну й Торукса Сталевого.

• Турнір Павучихи (з 28 вересня до 1 жовтня);
  • Турнір тренувань (з 28 вересня до 2 жовтня);
  • Дослідник Підземель І (з 29 вересня до 2 жовтня);
  • Масовий призов (з 29 вересня до 2 жовтня);
  • Турнір класичної Арени I (з 30 вересня до 3 жовтня);
  • Загартовування артефактів І (з 30 вересня до 3 жовтня);
  • Турнір Крижаного ґолема (з 1 до 4 жовтня);
  • Дослідник Підземель ІІ (з 3 до 6 жовтня);
  • Турнір Лавового лицаря (з 4 до 7 жовтня);
  • Загартовування артефактів ІІ (з 4 до 7 жовтня);
  • Героїчні тренування (з 5 до 10 жовтня);
  • Турнір поповнення колекції (з 6 до 9 жовтня);
  • Турнір класичної Арени ІІ (з 6 до 9 жовтня);
  • Турнір Павучихи (з 7 до 10 жовтня);
  • Дослідник Підземель ІІІ (з 7 до 10 жовтня);
  • Загартовування артефактів ІІІ (з 8 до 11 жовтня).

Окрім того, Малкіта Кровоперого також можна буде здобути в події «Масовий призов» (з 29 вересня до 2 жовтня).

Зверни увагу: події та турніри починаються і завершуються одночасно для всіх гравців. Обов'язково перевіряй у вікні відповідної події, скільки часу залишилося до її завершення, і плануй свою участь.

Також ми створили особливий Набір злиття Бамбуса, у якому містяться предмети, що допоможуть тобі тріумфувати під час подій і турнірів. Цей набір буде доступний у Магазині лише протягом двох днів, тож не зволікай.

Ось і все! Щасти та приємної гри!  

Views
15
Comments
3
Sep 28, 2023, 11:5309/28/23
Sep 28, 2023, 15:5209/28/23
04/17/22
1462

А Вы не спешили с расписанием... 

FreezyModerator
Sep 28, 2023, 16:3309/28/23
04/21/22
283
Dron

А Вы не спешили с расписанием... 

тобто? Опублікували розклад як зазвичай, після початку першої події/турніру в грі. Скільки я граю, стільки публікують так розклад.

Sep 28, 2023, 17:1809/28/23
04/17/22
1462
Freezy

тобто? Опублікували розклад як зазвичай, після початку першої події/турніру в грі. Скільки я граю, стільки публікують так розклад.

Моя вина, неправильно выразился - я хотел сказать "с анонсом слияния".