All Categories

Патч ноут (08.02.23) Оновлення 6.50Патч ноут (08.02.23) Оновлення 6.50

Get RAID: Shadow Legends
Scan the QR code to get the mobile version of this game
Scan the QR code to get the mobile version of this game

Патч ноут (08.02.23) Оновлення 6.50

У цьому оновленні ми провели ребаланс деяких героїв і Дарів, покращили наявні механіки та впровадили виправлення боїв. Ось що змінилося: 

Ребаланс героїв

Еррол

Друга навичка – «Аутодафе»

- Навичку змінено.

Було: атакує одного ворога тричі. Шанс завдати критичного удару +30%. Кожен удар має 50% шанс ігнорувати захист.

Тепер: атакує всіх ворогів двічі. Шанс завдати критичного удару +30%. Кожен удар ігнорує 15% захисту цілі.

- Збільшено множник шкоди на удар. Скорочено загальну шкоду через зменшену кількість ударів.

Третя навичка – «Катарсис»

- Навичку змінено.

Було: краде всі бонуси з цілі та атакує її. Шанс завдати критичного удару +30%.

Тепер: атакує одного ворога. Перед атакою усуває із себе всі штрафи та краде всі бонуси цілі. Шанс завдати критичного удару +30%. Отримує додатковий хід у разі смерті цілі.

- Навичку аури змінено.

Було: збільшує АТК союзників у Підземеллях на 35%.

Тепер: збільшує АТК союзників у всіх битвах на 28%.

Влад Воїн темряви

Третя навичка – «Імла смерті»

- Навичку змінено.

Було: атакує одного ворога двічі. Перший удар має 75% шанс накласти Зменшення ЗАХ 60% на 2 ходи. Другий удар має 75% шанс накласти Блок активних навичок на 2 ходи.

Якщо накладено обидва штрафи, накладає на себе Бездоганну завісу на 2 ходи.

Тепер: атакує всіх ворогів. 75% шанс накласти Зменшення ЗАХ 60% та Блок активних навичок на 2 ходи.

Накладає на себе Бездоганну завісу на 2 ходи.

- Збільшено множник шкоди на удар. Скорочено загальну шкоду через зменшену кількість ударів.

- Навичку аури змінено.

Було: збільшує К.ШНС союзників у битвах Арени на 30%.

Тепер: збільшує К.ШНС союзників у всіх битвах на 24%.

Ребаланс Дарів

Темна рішучість

- На 6-му рівні Пробудження шанс заблокувати Замороження, Провокацію та Справдешній страх збільшено з 20% до 25%. Крім того, тепер відсутня перезарядка.

Фантомний дотик

- Шанс завдати додаткової шкоди зменшився на деяких рівнях Пробудження. На 6-му рівні Пробудження шанс залишається 100%. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – шанс зменшено з 20% до 15%.

- 3-й рівень – шанс зменшено із 40% до 30%.

- 5-й рівень – шанс зменшено зі 100% до 75%.

Непоборний дух

- На 6-му рівні Пробудження шанс заблокувати Оглушення, Сон і Страх збільшено з 20% до 25%. Крім того, тепер відсутня перезарядка.

Чудотворне зцілення

- Збільшено шанс відновити скорочене максимальне здоров'я під час лікування. Частку лікування також збільшено на всіх рівнях Пробудження. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – шанс відновити скорочене максимальне здоров'я збільшено з 30% до 50%. Кількість відновленого здоров'я збільшено з 5% до 10% від лікування.

- 3-й рівень – шанс відновити скорочене максимальне здоров'я збільшено з 50% до 75%. Кількість відновленого здоров'я збільшено з 5% до 15% від лікування.

- 5-й рівень – шанс відновити скорочене максимальне здоров'я збільшено із 75% до 100%. Кількість відновленого здоров'я збільшено з 10% до 20% від лікування.

- 6-й рівень – кількість відновленого здоров'я збільшено з 15% до 30% від лікування.

Збереження життя

- Частку, на яку заповнюється шкала ходу героя, збільшено на деяких рівнях Пробудження. На 6-му рівні Пробудження кількість поповнень шкали ходу не обмежена ходами. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – частку поповнення шкали ходу збільшено з 2% до 5%.

- 3-й рівень – частку поповнення шкали ходу збільшено із 4% до 7%.

- 5-й рівень – частку поповнення шкали ходу збільшено із 7% до 10%.

Летальна доза

- Збільшено шкоду, яку зазнають вороги від Отрути на таких рівнях Пробудження.

- 1-й рівень – шкоду від Отрути збільшено з 10% до 25%.

- 3-й рівень – шкоду від Отрути збільшено з 25% до 50%.

- 5-й рівень – шкоду від Отрути збільшено з 50% до 100%.

Руйнівник оков

- Відтепер шанс усунути із себе Оглушення, Замороження, Сон, Провокацію, Страх, Справдешній страх або Закляк на початку ходу не має перезарядки.

- Збільшено шанс усунути штрафи на деяких рівнях Пробудження. На 5-му й 6-му рівнях Пробудження також збільшено шанс заповнити шкалу ходу в разі ворожої атаки, а також частку заповнення. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – шанс усунути штрафи збільшено з 5% до 10%.

- 3-й рівень – шанс усунути штрафи збільшено з 10% до 15%.

- 5-й рівень – шанс заповнити шкалу ходу збільшено з 10% до 20%. Частку заповнення також збільшено з 10% до 20%.

- 6-й рівень – шанс усунути штрафи збільшено з 15% до 25%. Також шанс заповнити шкалу ходу збільшено з 25% до 40%. Частку заповнення збільшено з 10% до 20%.

Спалення

- Шкоду від Випалювання здоров'я, накладеного героєм із цим Даром у битвах Арени, збільшено на деяких рівнях Пробудження. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – шкоду від Випалювання здоров'я збільшено з 10% до 25%.

- 3-й рівень – шкоду від Випалювання здоров'я збільшено з 25% до 50%.

- 5-й рівень – шкоду від Випалювання здоров'я збільшено з 50% до 100%.

- На 6-му рівні Пробудження замість максимального здоров'я тепер скорочується шкала ходу ворогів, коли вони зазнають шкоди від Випалювання здоров'я.

Окови часу

- Більше не зменшує швидкість ворогів за кожний активний бонус на них на початку раунду.

Жнива життя

- Частку, на яку скорочується максимальне здоров'я ворогів, збільшено на деяких рівнях Пробудження. На 3-му, 5-му й 6-му рівнях Пробудження також збільшено частку, на яку заповнюється шкала ходу героя. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – частку скороченого максимального здоров'я збільшено із 6% до 10%.

- 3-й рівень – частку скороченого максимального здоров'я збільшено із 6% до 20%. Крім того, частку поповнення шкали ходу збільшено з 5% до 10%.

- 5-й рівень – частку скороченого максимального здоров'я збільшено з 15% до 30%. Крім того, частку поповнення шкали ходу збільшено з 10% до 20%.

- 6-й рівень – частку скороченого максимального здоров'я збільшено з 20% до 40%. Крім того, частку поповнення шкали ходу збільшено з 15% до 30%.

Сірчаний камінь

- Шанс накласти Струс зменшено на деяких рівнях Пробудження, окрім 6-го. Відтепер Струс стає захищеним на 5-му рівні, а гарантованим – на 6-му. Відбулися такі зміни.

- 1-й рівень – шанс накласти Струс зменшено з 20% до 15%.

- 3-й рівень – шанс накласти Струс зменшено із 40% до 30%.

- 5-й рівень – шанс накласти Струс зменшено із 70% до 60%.

Інші зміни та виправлення боїв

• Виправлено низку помилок, що виникали, коли герой перетворювався на Вівцю перед першим ходом.
  • Виправлено помилку, через яку битва зависала, коли Тольф Скалічений використовував свою другу навичку «Відкрита рана».
  • Виправлено помилку, через яку герой, споряджений трьома атрибутами протидії, під час нападу змінював критичні удари на звичайні з імовірністю 100%, а не 75%.
  • Виправлено помилку, через яку шкала здоров'я Небіжчика Неймовірного не підвищувалася його пасивною навичкою «Впораюсь сам» після закінчення дії Блоку пасивних навичок.
  • Виправлено помилку, через яку талант «Лихе око» активувався вдруге, коли Синеша використовувала свою навичку «Хвиля полум'я».
  • Виправлено помилку, через яку опція «Розпочати автопідйом» у Судній вежі блокувала активну опцію «Продовжувати після поразки» в налаштуваннях мультибою в інших локаціях.
  • Виправлено візуальну помилку в мобільному режимі, через яку червона цятка відображалася на іконці нагород за час у грі в Бастіоні, коли всі нагороди було забрано, окрім тих, що пов'язані з Plarium Play.
  • Виправлено помилку, через яку зміни параметрів артефактів після поліпшення не відображалися в Колекції.
  • Виправлено помилку, через яку деякі гравці не отримували Бочку досвіду в нагороду за завершення досягнення «Прив'язати акаунт до Plarium ID».
  • Виправлено помилку, через яку всі нагороди за час у грі ставали доступними після бою з Дволиким стражем під час щоденного оновлення.
Views
6
Comments
0
Mar 22, 2023, 14:3803/22/23